FOTO by Instagram@ f

Poznati

Bye bye blonde! Franka promijenila boju kose u topliju, smeđu nijansu!

Antonija Andabak 19. rujna 2021.

Predivna boja, baš za jesen!

Novo godišnje doba, nova školska godina, nova frizura…tako nekako idu promjene kojima svjedočimo ne samo na vlastitom primjeru već i na primjerima poznatih osoba koje nas time nerijetko i inspiriraju.

Nesumnjivo inspirativna promjena boje kose stigla je od popularne pjevačice Franke Batelić koja je jučer rekla zbogom plavoj kosi i pozdravila toplu, smeđu nijansu!

Uspješnu izvedbu iz svijetlih balayage pramenova prema tamnijoj kosi, izveo je tim Frankinog omiljenog frizerskog salona sa zagrebačkom adresom, a promjena joj je dobro došla nakon nedavne zaraze koronavirusom zbog koje je morala otkazati koncert kojem se neizmjerno radovala, kao i niz drugih aktivnosti.

Franka se, što se kose tiče, često poigravala dužinom, pa je tako za snimanje spotova pjesama često birala dugu kosu produženu ekstenzijama, osobito onim svjetlijih tonova kako bi još više naglasila plavu boju.

Ekstenzije su u posljednje vrijeme vrlo popularne na našoj estradi i to za scenske nastupe pa smo tako imali priliku vidjeti mnogo guste kose na posljednjoj predstavnici Eurosonga, Albini te drugim pjevačicama koje su znale prokomentirati da nije nimalo lak zadatak nositi toliko teške kose.

Privatno, Franaka njeguje jednostavan look s minimalno makeup-a, a kosu najviše voli svezati u niski rep te vrijeme provoditi u prirodi sa sinom Viktorom, suprugom Vedranom Ćorlukom ili sa svojim prijateljima.

Franka svoj Instagram profil, osim za promociju novih pjesama i termina koncerata, koristi i da osvijesti ljude o važnosti očuvanju našeg planeta te često sudjeluje na humanitarnim akcijama, osim ako ju, kao ovaj put, bolest ne spriječi.