FOTO by Pull&Bear / ZARA / Stradivarius

Odjeća

Butter žuta je HIT boja ovog proljeća

Una Lora Banjac 16. travnja 2024.

Po svemu sudeći ovu ćemo boju itekako nositi u narednih par mjeseci

Dolaskom toplijih dana, tamne boje nerijetko mijenjamo onim svjetlijima, što je zapravo i razumljivo budući da su dani duži, sunca je sve više, a sve se oko nas polako budi.

Jedna od mnogima najomiljenijih boja za proljeće je svakako pastelno žuta ili, kako je mnogi nazivaju, butter žuta koju ćemo, po svemu sudeći, narednih mjeseci itekako nositi.

Nakon meteorskog uspona crvenog trenda prošle godine, logično je da je sljedeća velika boja malo sunčanija i svježija. Napokon to je nijansa oko koje se svi možemo složiti – dovoljno svijetla da ugodi maksimalistima, ali dovoljno neutralna za ljude koji se ne bave bojama.

Ovisno o vašem stajlingu, nijansa može biti elegantna, vesela, sofisticirana, bezbrižna, uredska ili koketna.

Pull & Bear 22,99 € 

Kako stilizirati trend puter žute

Postići takav stil s butter žutom isprva može biti teško stoga ju za početak stavite gdje god biste inače nosili kaki ili krem boju.

Ova boja izgleda sjajno uz crnu, bordo i tamnoplavu, a svijetli traper također dobro stoji na butter žutoj. Nosite prugasto žuto kopčanje uz traperice širokih nogavica ili stavite traper košulju preko blijede plisirane suknje za chic look.

Drugim riječima, žuta je naša nova omiljena neutralna nijansa. Smatrajte ovo svojim znakom da se odmaknete od bež i sive boje i pozovite malo sunca u svoj život.

Maslac žuti topovi

Možda je najmanji ulog da isprobate butter boju s majicom, džemperom ili kardiganom na kopčanje. U kombinaciji s trapez crnim hlačama, trapericama ravnih nogavica ili suknjom, pretvorit će svaki vaš uobičajeni outfit u nešto razigranije.

Stradivarius 29,99 € 
Pull & Bear 12,99 € 
Zara 25.95 EUR
Zara 25.95 EUR
Stradivarius 17,99 € 
Zara 25.95 EUR
Zara 25.95 EUR

Maslac žuti donji dijelovi

U bilo kojoj silueti – lepršave suknje, prostrane hlače ili malene kratke hlače – blijedožuta boja dodaje samo malo više intrige od obične bijele ili crne. Ovi se komadi posebno dobro slažu s monokromatskim bojama.

Zara 25.95 EUR
Pull & Bear 22,99 € 
Zara 25.95 EUR

Ove prekrasne odjevne komade možete škicnuti u Pull & Bear, Stradivarius i Zara trgovinama!