FOTO by adidas.com/us

Moda

Burgundi – Nove adidas Superstar tenisice dolaze u omiljenom jesenskom tonu!

Viktoria Mikulić 12. rujna 2023.

Boja kojoj se svake jeseni rado vraćamo...

Iako je smeđa najzastupljenija jesenska boja, u stopu je prate i mustard žuta, maslinasto zelena, siva i boja crvenog vina, odnosno burgundi nijansa.

Baš kao što lišće poprimi ljepotu ovih ljupkih tonova, i naše odjevne kombinacije blistaju u ovoj efektnoj paleti boja. Iako za sebe također pomno biramo novitete, u duploj mjeri volimo opremati naše mališane. Za svakog roditelja, dijete je prvo i nakon što no bude osigurano, onda tek roditelji dolaze na red.

Ako svojim prinčevima i princezama još uvijek niste kupili esenske tenisice, novitet koji je upravo stigao u adidas idealan je za oba spola. Riječ je o kultnom Superstar modelu koji je jedan od njihovih najprodavanijih primjeraka.

Nove tenisice odišu burgundi nijansom koja će se stopiti s outfitima naše dječice. Uz samt hlače, trenirke, traperice, vestice i pulovere, ove tenisice svaki će look podići na višu razinu.

Otputujmo vremeplovom i zamislimo da je adidas Superstar ažuriran 80-ih. Velike su šanse da bi izgledao dosta poput ove dječje XLG verzije klasika iz 70-ih.

S kontrastnom podstavom i odvažnijim alatima, ove tenisice odražavaju stav ‘više je više’ iz 80-ih. Uz veliki povratak retro izgleda, ove tenisice moći će se prilagoditi svakom desetljeću kojem posvetite svoj look.

Ako i vi svoje klince želite iznenaditi novim tenisicama, više detalja saznajte na LINKU!