FOTO by timesofindia.com

Bizar

BROlette – ženski bralette je dobio mušku verziju

Mia Vodopija 02. srpnja 2021.

Brat, frend, dečko - koga vidiš u ovome?

O Jacquemusovoj reviji se priča iz više razloga. Osnivač i kreativni direktor brenda Simon Porte Jacquemus ne samo da je predstavio spektakularnu reviju, već je i jednog od najpoznatijih supermodela – Kendall Jenner vratio na pistu.

Ovo je bila Kendallina prva šetnja nakon pandemije. Iako je nekoliko modnih trendova koji su se pojavili na pisti iz dizajnerske kolekcije pod nazivom La Montange, poput bajkerskih kratkih hlača i crop topova za muškarce, primijetili smo i bralette za muškarce.

Muški model Jonas Glöer, šepurio se po pisti noseći narančasti bralette sa svojom cvjetnom Jacquemus kombinacijom, za što neki smatraju da bi mogao biti potpuno novi trend za muškarce. U muškoj verziji isti se zove BROlette.

Budući da sve više muškaraca pomiče modne granice i nosi androgenu odjeću kao novu normalu, broletti mogu vrlo brzo ući u modu. Jacquemus je trendseter kada su u pitanju novi stilovi.

Ova je marka omiljena među novim i budućim modnim influencerima, koji kao da su zadivljeni svim izgledima koje je kreirao dizajner. Govoreći više o svojoj kolekciji francuski modni dizajner napisao je: “Želio sam se usredotočiti na odjeću, siluete, boje, tkanine, detalje i energiju modela. Želio sam da set bude minimalan i oštar, stvarajući apstraktnu umjetničku sliku koja oslikava nadahnuće kolekcije.”

Za sve one željne modnih avantura, možete svojim partnerima ili prijateljima nabaviti brolet da vidite kako će se osjećati u njima.