Promo

Božanstveno Freywille prstenje s 18kt zlatom uvodi nas u proljeće!

PR 12. ožujka 2018.

Bajkoviti vjesnici proljeća i dobrih vibracija

Uvijek u znaku najljepših boja i zanosnih motiva, FREYWILLE predstavlja svoje najdraže vjesnike proljeća – unikatno prstenje iz 18kt&diamonds edicije. Omiljeni simbol vječnosti i neprekidnog kretanja u FREYWILLE ateljeu dobiva dimenziju umjetničkog remek-djela, a zavisno od forme, nosi neko od poetičnih imena: Luna Piccolissima, Tango, Daisy ili Lumière .

Bajkovita aura sjaja i toplih tonova, uzdiže se iznad okvira od čistog zlata, evocira očaravajući izlazak sunca, te pruža nezaboravan i dragocjen dodir. U sintezi s FREYWILLE umjetničkim motivima koji zrače radošću istkanom od nevjerojatnog spektra boja, svaki prsten iz 18kt&diamonds edicije postaje simbol savršene ljepote i čistoće koja traje zauvijek.

S posebnom ljubavlju i pažnjom prema detaljima, FREYWILLE umjetnici gotovo 70 godina spajaju na jedinstven način umjetnost i luksuz u kolekcije nakita koje pršte emocijama i savršenim bojama. Tajna autentičnog FREYWILLE stila skriva se u inovativnoj tehnici fuzije 18kt zlatnog praha s pečenim emajlom čime se dobiva iznimna postojanost i sjaj ovih posebnih minijatura.

U složenom procesu izrade, svaki komad nakita prolazi kroz više od 100 pojedinačnih koraka od kojih je većina minuciozan ručni rad, a najkompleksniji je postupak ornamentiranja gdje se svaki i najsitniji detalj raskošnog dizajna dugotrajno osmišljava te vrlo precizno oslikava.

U FREYWILLE premium 18kt&diamonds ediciji, minijature od emajla se polažu na okvire od čistog 18kt zlata. Priprema takvih okvira podrazumijeva dodatni precizan i dugotrajan ručni rad od strane vrhunskih zlatara.

Posebno oduševljavaju okviri od zlata koji su ukrašeni dragocjenim briljantima savršenih oblika i čistoće. Jedan po jedan briljant se rukom umeće u precizno i fino prilagođene udubine na okviru, čime se postiže neponovljiv FREYWILLE umjetnički potpis.

Ove limitirane FREYWILLE kreacije možete razgledati i isprobati isključivo u ekskluzivnim FREYWILLE buticima, a među kojima je i onaj u Zagrebu, Preradovićeva 2. Za više informacija istražite i FREYWILLE online butik na www.freywille.com ili Facebook stranicu Freywille Zagreb.