Promo

Biotherm dnevna i noćna krema sa zlatnim algama

PR 08. studenoga 2019.

Vratite prirodan zdravi sjaj svojoj koži

Zahvaljujući stručnosti u područjima bioznanosti i biotehnologije, Biotherm spaja najsnažnije aktivne sastojke s nenadmašno ugodnim teksturama za zdravu i aktivnu ljepotu.

Ovoga puta predstavlja nove REVITALIZIRAJUĆE DNEVNE I NOĆNE KREME SA ZLATNIM ALGAMA BLUE THERAPY za njegu kože iznad 40-e.

Zahvaljujući ekskluzivnom ljekovitom sastojku Life Plankton, te obogaćene novim iznimno djelotvornim revitalizirajućim sastojkom, zlatnim algama, dva nova proizvoda hidratiziraju, učvršćuju i zaglađuju kožu te vidljivo transformiraju njezin ton i teksturu.

Bogata tekstura koja se topi na koži i brzo upija. DNEVNA KREMA sadrži mikrobisere koji se tope na koži nakon nanošenja. Ova dnevna krema hidratizira i revitalizira kožu, pružajući joj zdravi sjaj zahvaljujući ružičastim, posvjetljujućim mikrobiserima.

Tekstura DNEVNE KREME pretvara se iz guste u laganu pa opet u gustu i nadahnuta je teksturama korejskih proizvoda za njegu kože: gusta je na pogled i dodir, lagana je na koži i lako u nju prodire te na kraju postaje gusta, čime pruža zaštitu i ugodan osjećaj.

Spaja revitalizirajuće zlatne alge (Laminaria Ochroleuca) odabrane zbog fascinantne sposobnosti proizvodnje vlastite vitalne energije sa snažnom mješavinom hranjivih tvari koje intenzivno hrane kožu i jačaju kožnu barijeru.

Bogatija i raskošnija, NOĆNA KREMA namijenjena je upotrebi tijekom noći i obavija kožu dugotrajnom hidratacijom, zbog čega je ujutro glatkija i sjajnija. Ova iznimno hranjiva noćna krema jača i revitalizira kožu te pruža osjećaj obnovljene i osvježene kože.

Otkrijmo jedinstvenu mješavinu hranjivih sastojaka:

  • Zlatne alge (Laminaria Ochroleuca): poznate po sposobnosti stvaranja vlastite vitalne energije, zlatne alge revitaliziraju teksturu kože, djelujući i na dubinske i na površinske bore kako bi obnovile sjaj kože iznutra.
  • Life Plankton™: jedinstveni sastojak u kozmetičkoj industriji.
  • Pet biljnih ulja: pomažu u održavanju hidratacije i elastičnosti kože. Maslinovo ulje, ulje koštice marelice, kukuruzno ulje, ulje sjemenki marakuje, ulje rižinih mekinja: ova su ulja bogata masnim kiselinama, hrane kožu i štite kožnu barijeru.
  • Shea maslac: hrani kožu i čini je mekšom.
  • Mineral kalcij: sudjeluje u staničnom metabolizmu energije.

###

BT AMBER ALGAE REVITALIZE DAY CREAM 50 ml – 548,00 kn

BT AMBER ALGAE REVITALIZE NIGHT CREAM 50 ml – 572,00 kn