FOTO by adidas.com/us

Kids

Bijele adidas tenisice za princeze i njihova pinkish mašnica s točkicama!

Viktoria Mikulić 22. srpnja 2021.

Vaši najmlađi ponekad vole eksperimentirati pa im obuća posluži kao rukavice, a čarape nose umjesto kape? Morate priznati da je zaista smiješno što im sve padne na pamet, no svaki pravi roditelj dopušta svome djetetu da se kreativno izražava, makar i na taj način. Njima želimo samo najbolje jer tako brzo odrastu i sve o […]

Vaši najmlađi ponekad vole eksperimentirati pa im obuća posluži kao rukavice, a čarape nose umjesto kape? Morate priznati da je zaista smiješno što im sve padne na pamet, no svaki pravi roditelj dopušta svome djetetu da se kreativno izražava, makar i na taj način.

Njima želimo samo najbolje jer tako brzo odrastu i sve o čemu sanjamo je da što duže potraju ti neopisivi trenuci koje provodimo s njima, te da što dulje ostanu bezbrižna djeca…

Tenisice koje smo upravo pronašli namijenjene su za dojenčad. Njihov stylish dizajn poslužit će svakoj svrsi, a prvenstveno onoj zbog koje su i lansirane, da učine stopala vaše dječice najslađima na svijetu, a svaki korak poletnim i laganim.

Riječ je o modelu koji je oblikovao cijelu generaciju košarkaške kulture. Adidas FORUM namijenjen je otvorenima – onima koji mijenjaju igru ​​i redefiniraju stil, baš kao što je to činio prvi par.

Nisu li preslatke?

Ovaj primjerak nadahnut košarkom dolazi u bijeloj boji s rozim detaljima poput loga, tri prepoznatljive crte i najšarmantnijom mašnicom. Iz jednostavnih tenisica ova ih mašnica transformira u najslađi model koji bi svaka mama poželjela svojoj princezi. Mašnicu još upotpunjuju prugice i točkice što je čini još medenijom.

O udobnosti adidas modela ne moramo puno pisati jer svatko tko je barem jednom kupio njihove tenisice, vjerojatno nije požalio.

Ako su i vama jednako lijepe, samo naprijed, pustite svoju mališanku da se zabavi, jer kada će ako ne sada…

Za više detalja o istima, posjetite službenu adidas stranicu.