Promo

Bezvremenski prirodni sjaj koji oduševljava

PR 11. srpnja 2018.

Linija se sastoji od tri inovativna proizvoda koja će beživotnu kosu učiniti mekanom, glatkom i blistavom

Svaka žena zahvaljujući svojoj prirodnoj privlačnosti i šarmu uvijek će biti jedinstvena. No, prirodan zdrav izgled kose teško se postiže i zato sve više cijeni. Budimo iskrene, sve žene svijeta odmah bi potpisale za prirodno lijepu i zdravu kosu na kojoj će svi prvo primijetiti njezin sjaj.

Prirodni sjaj kose bez kojeg čak niti najsavršenija frizura nije više toliko dobra, ogledalo je pravilne njege. Upotreba brojnih proizvoda za stiliziranje razlog je zbog kojih i njegovana kosa djeluje beživotno i gubi toliko željeni sjaj.

Pridodate li tome sunce, more i neprikladne šampone problemi s kosom se množe. Kraj ove priče svima je jasan, beživotna kosa bez sjaja koju je nemoguće ukrotiti.

Srećom, novi NIVEA Hairmilk Natural Shine proizvodi nude rješenje za postizanje dubinski hidratizirane i prirodno sjajne kose! Inovativna formula sadrži prirodne mliječne proteine obogaćene proteinima svile koji dubinski hrane kosu i obnavljaju je iznutra kako bi ona bila prirodno blistava. Dodatno, čine vlasi mekima i glatkima za optimalno reflektiranje svjetlosti i bezvremenski prirodni sjaj koji oduševljava!

NIVEA Hairmilk Natural Shine linija sastoji se od tri inovativna proizvoda koja će beživotnu kosu učiniti mekanom, glatkom i blistavom. Zaboravite na suhu i umornu kosu bez sjaja, svakodnevnom upotrebom NIVEA Hairmilk Natural Shine proizvoda napokon možete imati kosu o kakvoj ste sanjali. Od sada uživajte u prirodno blistavom sjaju vaše kose koji ne blijedi!

Umornoj i beživotnoj kosi došao je kraj. NIVEA Hairmilk Natural Shine šampon za beživotnu kosu pruža kosi dubinsku hidrataciju, nevjerojatnu mekoću i prirodan sjaj.

  • Formula obogaćena proteinima svile dubinski hidratizira kosu.
  • Prirodni mliječni proteini zaslužni su za vidljivo zdraviju kosu.
  • Omogućuje savršeno ravnu i blistavu kosu.

Inovativni sastav NIVEA Hairmilk Shine regeneratora za beživotnu kosu omogućuje intenzivnu hidrataciju potrebnu za prirodni sjaj i mekoću.

  • Dubinski hrani i hidratizira umornu i grubu kosu bez sjaja.
  • Zahvaljujući formuli bogatoj proteinima svile vraća kosi prirodan sjaj.
  • Svakodnevnom upotrebom omogućuje lakše raščešljavanje.

NIVEA Hairmilk Shine regenerator za beživotnu kosu u spreju idealan je za suhu i ravnu kosu čiji sprej u obliku maglice omogućuje svilenkastu i prirodno sjajnu kosu koja savršeno pada.

  • Olakšava raščešljavanje kose.
  • Štiti kosu od vrućine i pucanja.

Savjet za primjenu: Osušite kosu ručnikom, zatim kratko protresite sprej i pošpricajte maglicu na kosu kao završni korak svakodnevne njege. Sprej nemojte ispirati, a potom stilizirajte kosu po želji. Ako drugi dan ponovno poželite osvježiti svoju frizuru, pošpricajte sprej na suhu kosu i po potrebi osušite sušilom za kosu.

Dostupno od srpnja 2018.
Šampon za beživotnu kosu 250 ml –  20,90 kuna
Regenerator za beživotnu kosu 200 ml –  20,90 kuna
Regenerator za beživotnu kosu (sprej) 150 ml –  26,90 kuna

#njegovana IGRA DARIVANJA

U suradnji s Nivea jednu sretnicu nagradit ćemo novom NIVEA Hairmilk Natural Shine linijom. Detalje igre uskoro možete pronaći na našoj Facebook stranici. Detalje igre možete pronaći na Facebook stranici.

Sretna dobitnica je Ljilja Miljević. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.