Promo

Bezvremenski lijepa zrela koža od sada na dlanu!

PR 11. siječnja 2018.

40 puta manje molekule hijalurona dublje prodiru u kožu i čine je vidljivo mlađom!

Većina žena prihvaća da se biološki sat ne može okrenuti unatrag. Bore nastale mimikom i smijanjem većini žena ne smeta, ali to ne znači da moraju prihvatiti i ostale znakove starenja kao što su gubitak elastičnosti, duboke bore i blijed ten.

Svaka žena se želi osjećati ugodno u svojoj koži i usporiti vidljive znakove starenja, kako bi što duže zadržala trenutno stanje kože.

Eksperti za dermatološko-kozmetičku njegu kože tu su želju prenijeli u kompleksnu intenzivnu njegu za bezvremenski lijepu zrelost kože.

Inovativna kombinacija učinkovitih preparata za njegu Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity ciljano pomaže zreloj i zahtjevnoj koži. Nova formula sadrži niskomolekularnu hijaluronsku kiselinu čije su molekule četrdeset puta manje i prodiru dublje u slojeve kože vidljivo ispunjavajući čak i duboke bore.

 

Na taj način struktura kože postaje jača i svježijeg izgleda.

Naša koža je većinom oblikovana vanjskim utjecajima. No, postoje čimbenici koji djeluju ispod površine. Izmjena stanica kože i prokrvljenost su velikom mjerom upravljane hormonima. Smanjenje razine estrogena kroz godine ostavlja vidljive posljedice; količina vlažnosti i masti se smanjuje, a proizvodnja kolagena i elastičnosti pada.

Koža gubi na elastičnosti i mekoći. Postaje ovješena, suha i blijeda, a bore se produbljuju. Vlakna kolagena nisu odgovorna samo za elastičnost i čvrstoću kože; mogu pohraniti velike količine vlažnosti, te djeluju poput jastučića u koži. Smanjivanjem količine kolagena kroz proces starenja, koža postaje sve manje elastična a količina i dubina bora se povećava.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity linija je rezultat intenzivnih istraživanja. Formula objedinjuje najnovija znanstvena otkrića i tehnologije s ugodnom, intenzivno hranjivom teksturom. Eucerin Hyaluron- Filler + Elasticity proizvodi sadrže kombinaciju visokomolekularne i niskomolekularne hijaluronske kiseline.

Visokomolekularna hijaluronska kiselina poboljšava hidratiziranost i zaglađuje najdublje slojeve kože, a niskomolekularna hijaluronska kiselina čija je molekula četrdeset puta manja prodire dublje u slojeve kože, te stimulira sintezu hijaluronske kiseline u slojevima epiderme gdje nastaju najdublje bore.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity dnevna i noćna njega sprječava smanjenje kolagena i elastičnosti pomoću antioksidansa silimarina, aktivnog sastojka iz sikavice i antioksidansa. Silimarin štiti kolagen i elastin od oksidativnog stresa i pomaže jačanju cirulacijskog sustava kože na staničnoj razini.

Arktin iz ploda čička potiče proizvodnju kolagena a pomoću molekula hijaluronske kiseline vidljivo se smanjuju duboke bore i poboljšava elastičnost kože. Dnevna krema sadrži SPF 15 i zaštitu od UVA zraka.

Svi proizvodi su dermatološki testirani, ne sadrže parafine ni parabene i pogodni su i za osjetljivu kožu.