Promo

Bez straha od sunca uz Eisenberg Paris SUBLIME TAN

PR 06. lipnja 2019.

Zaštitite vašu kožu prije sunčanja!

Prekomjerno i nepravilno izlaganje sunčevim zrakama može dovesti do ozbiljnih posljedica za vašu kožu i zdravlje. Za bezbrižno uživanje u ljetnim danima preporučuje se izbjegavati sunce u razdoblju od 11 do 17 sati, a kožu zaštititi birajući samo kvalitetna i učinkovita sredstva za njegu koja štite od štetnih UV zračenja.

Iz Eisenberga Paris dolazi ekskluzivna njega kože i zaštita od sunca u liniji proizvoda SUBLIME TAN. U razvijanju ove luksuzne linije primijenjena su Eisenbergova inovativna načela u anti-age pristupu njezi kože.

Kao i većina Eisebergovih proizvoda i Sublime Tan sadrži Trio-Molecular® formulu baziranu na kombiniranim učincima biokozmetičkih molekula enzima, citokina i biostimulina.

Sinergija ovih proizvoda obnavlja kožu i opskrbljuje ju odgovarajućom količinom kisika što ju čini blistavom i njegovanom za vrijeme, ali i nakon izlaganja suncu.

Zaštita kože od sunca

Sublime Tan Face & Body Oil SPF 6 (379 kn/100 ml), ulje za lice i tijelo za zaštitu od sunca

Senzualno mirisno ulje koje štiti kožu od slobodnih radikala i štetnih utjecaja sunčevih zraka. Njegova jedinstvena formula bogata je esencijalnim masnim kiselinama i vitaminom E koji učinkovito pomažu koži u borbi protiv dehidracije. Uz blistav i božanstven ten, koža je mekana i hidratizirana.

Sublime Tan Anti -Ageing Body Sun Care SPF 15 (305 kn/100 ml), SPF 30 (339 kn/100 ml), kreme za tijelo za zaštitu od sunca

Sublime Tan Anti-Ageing Facial Care SPF 15 (229 kn/50 ml), SPF 30 (275 kn/50 ml), SPF 50 (305 kn/50 ml), kreme za lice za zaštitu od sunca

Anti – ageing liniju proizvoda za njegu tijela i lica i učinkovitu zaštitu od sunca čini 5 proizvoda lagane teksture koji štite kožu od UVA i UVB zraka. Vaša koža trenutačno upija nevidljive filtere širokog spektra i ekskluzivna Trio-Molecular® formulu koja djelotvorno štiti kožu i čini ju blistavom.

###

EISENBERG Paris proizvodi dostupni su u parfumerijama Douglas te u internetskoj trgovini www.douglas.hr.