FOTO by Bershka

Moda

Bershka motoristička jakna u camel nijansi poziva na ludi provod

Krešimir Šustić 27. srpnja 2020.

Tako jednostavna, a tako atraktivna!

Nenadane promjene vremena koje se dešavaju posljednjih nekoliko dana od nas zahtijevaju da iz ormara izvučemo lagane jaknice kako bi ih uvijek imali pri ruci, ukoliko za to bude potrebe.

Uz bijele tenisice, malenu crnu haljinu i dobar par traperica, u bezvremenske klasike definitivno možemo uvrstiti i motorističku jaknu, koja je aktualna već nekoliko desetljeća.

Nosimo ih u raznim prilikama, neovisno o godišnjem dobu u kojem se nalazimo, a zahvaljujući brojnim high street brendovima, na policama i u izlozima trgovina možemo ih pronaći u svakoj sezoni.

Švrljajući ponudama web shopova, naletjeli smo na novitet iz Bershke koji dolazi kao kruna u kombinaciji svima nama koji s vremena na vrijeme volimo izaći iz klasike i spojiti se s divljom stranom našeg karaktera.

Camel nijansa, voluminozni rukavi i kroj do struka, čine je efektnim odjevnim predmetom koji zrači coolerskom elegancijom koju možemo spojiti u večernjim lookovima s haljinom, lepršavim suknjama i haljinama za gradsku špicu ili casual kombinacijama uz traperice i tenisice.

Osim u neodoljivom zemljanom tonu, postoji i primjerak u bijeloj boji koji je jednako tako zanosan i očaravajuć.

Obje varijante ovog klasika možete nabaviti u najbližoj poslovnici ili klikom na LINK.