FOTO by PR

Elegant

Beauty-tech brend FOREO lansirao novitet uz koji će vaša koža zablistati u samo nekoliko minuta!

PR 28. listopada 2022.

Witchy Beauty i Witchy Make-up nezaobilazni su trendovi u mjesecu Halloweena!

Omiljeni beauty-tech brend FOREO ima novitet uz koji će vaša koža zablistati u najmračnijoj noći u godini.

Witchy Beauty i WitchyMake-up nezaobilazni su trendovi u mjesecu Halloweena. Celebritiji i beauty entuzijasti polako pripremaju glamurozne lookove za najstrašniju večer u godini, koja ne može proći bez dramatičnih boja i kostima.

 FOREO LUNA 4 plus
FOREO LUNA 4 plus

Švedski beauty-tech div FOREO, koji od prvog dana postavlja nove trendove u njezi kože, ima sve što vam treba za postizanje bajkovitog izgleda kože u samo nekoliko minuta. Kvalitetna njega i opuštajući beauty-tech tretmani pobrinut će se da vaša koža zablista i ispod teške šminke i maske.

Korak koji nikako ne smijemo preskakati u našoj skincare rutini je čišćenje, a nova FOREO LUNA 4 plus plus je jedini uređaj na svijetu koji osigurava dubinsko čišćenje uz termoterapiju, crveno LED svjetlo i mikrostrujne masaže.

Termoterapija, u kombinaciji s crvenim LED svjetlom, osigurava dubinsko čišćenje i potiče stvaranje kolagena, dok mikrostrujne masaže učvršćuju kožu lica i smanjuju vidljive znakove starenja. LUNA 4 plus pruža personalizirani tretman lica, a dostupna je u 2 varijante – za normalnu i osjetljivu kožu.

FOREO LUNA 4 plus

Ako želite postići sculpted look poput Angeline Jolie u kultom filmu Maleficent, nakon dubinskog čišćenja se prepustite mikrostrujnim masažama. Posvetite se jagodicama, čeljusti i vratu i uživajte u tretmanu nakon kojeg će vaš ten dugo biti mladenački i blistav.

LUNA 4 plus dolazi s čak 5 različitih modela masaže, a ima i Anti Shock System, integrirani sustav koji mjeri otpornost kože na struju i automatski prilagođava intenzitet mikrostruje – za potpuno siguran i bezbolan tretman.

Nakon kvalitetne njege i pripreme kože za efektnu šminku, pustite mašti na volju i uživajte u najstrašnijoj večeri u godini!

FOREO beauty-tech proizvodi dostupni su kod službenih partnera: Douglas, Martimex, Sancta Domenica, FABU Spot, ROX Beauty i Tehno Mag.