FOTO by Pull&Bear

Odjeća

Asimetrični top je must have odjevni komad ove sezone

Una Lora Banjac 16. travnja 2024.

Donosimo 10 hit modela iz Pull & Beara

Vrijeme je svakim danom sve sunčanije i toplije, a uskoro nam se bliži i period visokih ljetnih temperatura. Imamo još manje od 100 dana do vrućeg ljeta kad kreće sezona odlaska na more, brčkanja te večernjih šetnji i izlazaka po našem lijepom Jadranu!

Kako bi zablistali ovog proljeća, ali i u sparnim ljetnim mjesecima, neophodan je upečatljivi odjevni komad koji divno zaokružuje svaki look i ističe nas u masi!

19,99 € 
12,99 € 

Za sve ljubiteljice nešto neobičnijeg i posebnijeg dizajna, pripremili smo 10 predivnih asimetričnih topova koje smo pronašli unutar Pull & Bear online trgovine.

19,99 € 
12,99 € 
12,99 € 
19,99 € 
12,99 € 
19,99 € 
12,99 € 
12,99 € 

Bilo da ste ljubiteljica neutralnih boja ili nešto življih poput zelene i narančaste, u Pull & Bear ponudi ćete zasigurno pronaći svog favorita!

Ovi se zanimljivi topovi izvrsno uklapaju u svaki look te mu dodaju dozu šarma. Izvrsno se kombiniraju s klasičnim kratkim traper hlačicama, lanenim hlačama, minicama, ali i lepršavim ljetnim suknjama uz koje cijeli outfit poprima dozu ležernosti i ljetnog ugođaja.

Ovakvi su topovi dobar izbor i za izlazak s prijateljicama kao i za romantičnu večeru jer svojim asimetričnim dizajnom poprimaju jako zanimljivu siluetu koja laska gotovo svima.

Ove, ali i još puno drugih prekrasnih topova, možete škicnuti u Pull & Bear trgovinama ili ih naručiti preko Pull & Bear službene stranice.