Bizar

Asimetrične traperice za neodlučne!

Tina Turuk 16. siječnja 2019.

Bizarni trendovi - to be continued...

Da li vam se ikad dogodilo da stojite u kabini omiljene trgovine, isprobavate dva totalno različita modela traperica, jedne uske, druge trapez, i ne možete odlučiti koje ćete kupiti? Jedne vam provjereno dobro stoje, a druge su možda baš sad u trendu…

Možda smo ipak krivo postavili pitanje… Nismo trebali početi s „Da li vam se…“ nego „Koliko često vam se…?“

U svakom slučaju, netko je smislio rješenje ovog velikog problema!

Dizajnerica Ksenia Schnaider kreirala je asimetrične traperice za sve one koji imaju problema s odlukom hoće li nositi skinny ili trapez model.

Asimetrične traperice imaju dvije različite nogavice – jedna je uska i “obična”, a druga kao da ste zakoračili nazad u sedamdesete. Spajanje dva modela u jedan – doista impresivno!

View this post on Instagram

ASYMMETRIC JEANS

A post shared by KSENIASCHNAIDER (@kseniaschnaider) on

Cijena traperica je vrtoglavih £290 (oko 2500,00 kn), a ako smatrate kako model nije too much i volite ekstravaganciju, tada su one za vas idealan modni odabir!

Govoreći za Vogue o svom dizajnu, kreatorica je priznala kako je njezin partner rekao da je to previše luda ideja i da nitko ne treba ovakve traperice pa je ideju napustila na nekoliko sezona, ali je prije par mjeseci shvatila da barem jedna osoba treba takve traperice, ovaj put aludirajući na sebe samu.

Kad su korisnici Instagrama vidjeli ovo modno (ili bizarno) čudo, komentari su krenuli pristizati, a reakcije su, čini se, bile dobre. Samo neki od komentara su: „OMG, to mi treba“, „Sviđaju mi se“, „Super cool ideja“, „Stvarno mi trebaju“…

Upitno je jesu li ovi komentari ironični ili iskreni, ali, u svakom slučaju, svaka čast na ideji!

Jedno je sigurno – osoba koja vidi nekog u tome će se sigurno iznenaditi, ali bome i pošteno nasmijati!