FOTO by APS art / IG @bruno_domitrovic / @photocalyptus

Elegant

APS art – umjetnička djela koja će unijeti radost u svaki dom

Daria Lovrić 29. lipnja 2022.

Proizvodi oslikani rukom koji će vas oduševiti i osvježiti prostor rapsodijom boja...

U današnje vrijeme više pažnje posvećujemo uređivanju doma. Imati ugodan i lijepo uređen prostor postao je naš prioritet jer želimo boraviti u prostoru koji odražava našu osobnost i u nosi pozitivnu energiju u naš život. Bez obzira na trenutne trendove, prostor je važno prilagoditi sebi i vlastitom ukusu kako bi se u njemu osjećali što ugodnije.

Aps art
APS art

Dolazak toplijeg vremena unosi boje u prirodu koja nas okružuje, našu garderobu, ali i u naše domove jer nakon dugog hladnog perioda jedva čekamo oplemeniti prostorije u kojima boravimo detaljima u raskošnim bojama.

 APS art
APS art

U želji za promjenom, ne moramo poduzimati velike korake – i mala promjena znači mnogo. Razne dekoracije i ukrasi su odraz naše osobnosti i dodavanjem efektnih detalja, prostor možemo na jednostavan način podići i osvježiti.

U potrazi za atraktivnim detaljima koji će biti dovoljno specifični i unikatni naišli smo na hrvatski brend APS art.

APS art, domaći je brend koji se bavi oslikavanjem raznovrsnih dekorativnih predmeta za kućanstvo. Proizvodi su posebni po tome što su ručno oslikani tehnikom točkanja, uglavnom s motivom mandala.

 APS art
APS art

U njihovoj raznovrsnoj ponudi tako možete pronaći lampe, čaše, šalice, dekorativne stoliće, stolice, satove, ogledala, manje kućanske predmete te slike.

IG @bruno_domitrovic / @photocalyptus

Osim što pokazuju točno vrijeme, zidni satovi, baš poput slika, odražavaju vaš stil i daju onaj završni touch u uređenju svakog interijera.

Naš apsolutni favorit su dekorativni stolići koji će svojim specifičnim izgledom upotpuniti svaki dnevni boravak, sobu, hodnik, predvorje ili terasu. Već se zamišljamo kako u idiličnom kutku svoga doma ispijamo prvu jutarnji kavu i spremamo se za izazove koji su ispred nas.

 APS art
APS art

Oplemenite li svoju oazu mira ekstravagantnim vazama s kućnim biljkama te velikom podnom lampom stvorit ćete kompletan ugođaj koji ćete obožavati i vi, ali i vaši gosti.

 APS art
APS art

„Oslikavanje novih proizvoda i materijala predstavlja velik izazov i zadovoljstvo. Svaki proizvod je unikatan i rađen s posebnom dozom ljubavi i sreće koju prenosim svim srcem!“ – poručuje nam autorica Ana Pavić Smojver.

Radi svoj atraktivnog i upečatljivog izgleda istočkane dekoracije APS art brenda su idealan izbor za ljude koji žele unijeti dozu radosti u svoj interijer, ali i naglasiti svoju lepršavu osobnost i veseo karakter.

 APS art
APS art

Svaki proizvod može biti napravljen po željama kupca i upravo ga to čini posebnim. Ručno oslikani proizvodi branda APS art poseban su i unikatan poklon za bilo koju prigodu – od vjenčanja, rođendana, obljetnica, a također su idealan izbor i za poslovne poklone.

Glavna kreativka APS art brenda napominje kako su kod izrade magičnih dekoracija najvažnija kreativnost, ljubav i strpljenje.

IG @bruno_domitrovic / @photocalyptus

„Svaki rad napravljen je s puno ljubavi i predstavlja povezanost i prelazak energije iz jednog oblika u drugi sljedeći put kroz um, srce, dušu i ruke… Moj rad proizlazi iz neke vrste meditacije i prenošenja istog u moje radove. Inspiraciju u principu pronalazim unutar sebe, a izrada radova me umiruje i ispunjava. Kombiniram tehniku točkanja koja je izrazito meditativna s korištenjem motiva mandala i raznih drugih motiva.“ – poručuje Ana.

IG @bruno_domitrovic / @photocalyptus

Za kompletnu ponudu predivno oslikanih dekoracija posjetite APS art web trgovinu, a za sve aktualnosti zapratite njihov Instagram profil i uživajte u remek djelima i rapsodiji boja.

IG @aana_nas / @photocalyptus