Promo

Antonia Dora – pjevačica koja izaziva kontroverze objavila prvi singl “Na kraju”

PR 21. svibnja 2018.

Ova mlada glazbena nada itekako je podigla prašinu na Supertalentu!

Neki ljudi svime što rade intrigiraju javnost, među njima je svakako Antonia Dora koja je već prvim televizijskim pojavljivanjem sa samo 10 godina oduševila Hrvate svojim glasom toliko netipičnim za jedno dijete.

Pokazalo se da je vijest o njoj došla i do američkih producenata koji su je pozvali da snimi pjesme za veliki međunarodni projekt glazbeno edukativnog serijala za djecu Rhythm Village.

Devet godina poslije Antonia Dora je samosvjesna mlada žena koja je čvrsto odlučila graditi karijeru na domaćem terenu uz pomoć pobjedničkog tima iz izdavačke kuće Rubikon Sound Factory kojeg čine proslavljeni autor Ante Pecotić i najtraženiji hrvatski producent Bojan Šalamon Shalla.

„Na kraju“ je pjesma koja savršeno odgovara Antonijinom senzibilitetu izgrađenom na utjecaju najboljih svjetskih pop, soul te r’n’b izvođača. Atraktivan izgled Antonie Dore u potpunoj je ravnoteži s njenim jednako atraktivnim i pamtljivim vokalom.

„Na kraju“ prati zanimljiv i neobičan video spot u kojem su redatelj Nevio Smajić i agencija Torrens još jednom pokazali zašto im pjevači rado povjeravaju kreiranje vizualne priče svojih pjesama.

Antonia Dora miljenica je društvenih mreža na kojima je vrlo aktivna, a njezini statusi nerijetko postaju vijesti portala i tiskanih medija.

Pratite ju na Facebooku i Instagramu i među prvima doznajte sve novosti jer iznenađenja neće nedostajati.