Promo

Andrea Bocelli premijerno u Lisinskom

PR 14. veljače 2018.

Rijetki su pjevači koji su svojim umjetničkim djelovanjem dotaknuli onoliko srca kao Andrea Bocelli

Uoči velikog koncerta Andree Bocellija u Zagrebu, poklonici kulturne scene u Hrvatskoj imat će priliku upoznati lik i djelo ove glazbene ikone kroz novu ekranizaciju Bocellijeve autobiografije.

Film Glazba tišine (The Music of Silence), nastao u režiji Michaela Radforda, regionalnu premijeru imat će 26. veljače 2018. u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Glazba tišine istinita je priča u kojoj životna ambicija, strast prema glazbi i ljubav obitelji pobjeđuju sve prepreke i veličanstveno izdižu Bocellija iznad izazova koji su mu priječili put.

Pripovijedana kroz osobu njegovog alter ega Amosa Bardija, predstavlja svojevrsnu odu profilu pobjednika nad vlastitom sudbinom i ograničenjima koja su mu bila pripisana rođenjem.

Bocellijev put do zvijezda na film su prenijeli scenaristi Anna Pavignano i Michael Radford u suradnji sa samim Andreom Bocellijem, kojeg će u filmu tumačiti Tony Sebastian. Ulogu Maestra utjelovit će Antonio Banderas, Jordi Molla glumit će Amosovog oca, Luisa Ranieri Bocellijevu majku, a Ennio Fantastichini utjelovit će ujaka slavnog umjetnika.

Osvajajući rasprodane arene i dotičući brojna srca kao pjevač, kantautor i glazbeni producent, rođen gotovo slijep, Bocelli je uzor i inspiracija umjetnicima diljem svijeta. Njegovoj se veličini godinama dive pape, predsjednici, aristokrati i najveće svjetske zvijezde, a njegovoj autentičnoj priči sada možete svjedočiti i vi.

26.2.2018. Glazba tišine u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a potom i u kinima diljem Hrvatske.

#virtuozna IGRA DARIVANJA

U suradnji s Editus koncerti, dijelimo 3×2 ulaznice za pretpremijeru autobiografskog filma ‘Glazba Tišine’ o poznatom Andrei Bocceliju koji će se održati u Lisinskom 26.02 u 20:00 sati. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretne dobitnice dviju ulaznica za film ‘Glazba Tišine’ su Ema Galijan, Renata Banić i Ivanica Klanjčić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.