FOTO by Amareen

Elegant

AMAREEN – bajkoviti proljetni kompletići za malene princeze

admin 23. travnja 2021.

Online trgovina s neodoljivim odjevnim komadima i modnim dodacima

Mnogi se roditelji suočavaju s izazovom gdje mogu pronaći kvalitetnu i udobnu odjeću za svoje mališane, a istodobno im je presudna brza dostupnost, pristupačnost i ušteda vremena prilikom internetske kupovine.

AMAREEN – Story of A Little Queen

Cilj ove nove modne marke za malu djecu do 9 godina jest izraziti strast prema modi i predanost stilskom savršenstvu. Ključna je prednost internetskog butika ta što roditelji mogu kupiti sezonski komplet jednim klikom.

Cjelogodišnji kompleti sadrže do sedam odjevnih komada koji se međusobno mogu kombinirati tijekom cijele godine, dok se ljetni i zimski kompleti sastoje od pet odjevnih komada.

Mališani su opremljeni tijekom cijele godine, a roditelji ne moraju trošiti dodatno vrijeme u potrazi za odjećom i dodacima jer sve nalaze na jednom mjestu.

“Ideja za internetski butik, koji nudi unaprijed iskombinirane komplete odjeće, proizašla je iz same činjenice da sam i ja prošla fazu kada nisam mogla pronaći odgovarajuću kombinaciju odjeće za svoju kćer. Puno sam vremena provela tražeći kvalitetne komade odjeće koje bih mogla kombinirati jedne s drugima tijekom cijele godine. Kako bismo mamama, koje su ionako prezauzete, a naravno i tatama, olakšale pravilnu kupovinu i kombiniranje odjeće, u butiku nudimo komplete u kojima će djeca biti sređena u bilo koje doba godine, i sigurno će im biti ugodno,” rekla je Andreja G. Smolnikar, osnivačica internetskog butika AMAREEN

Pri odabiru odjeće vlastite marke, internetski butik daje veliku prednost kvalitetnim komadima odjeće i dodacima koji su ugodni na dodir i u kojima se djeca osjećaju ugodno.

AMAREEN kompleti sadrže do 7 komada odjeće

Dodana vrijednost internetskog butika AMAREEN je u tome što nudi svestrane i udobne komplete odjeće i obuće za djevojčice do 9 godina. Ključna prednost kompleta je u tome što su prilagođeni pojedinačnoj sezoni.

Cjelogodišnji kompleti uključuju haljinu, ukras za glavu – mašnu ili cvijeće, bodi ili majicu s dugim i kratkim rukavima, čarape i štrample te ukrasne gaćice za bebe preko pelena.

Zimska verzija uključuje haljinu, ukras za glavu, bodi ili majicu dugih rukava i tople štrample, dok ljetna uključuje bodi ili majicu kratkih rukava, čarape s volanima i ukrasne gaćice za pelene za najmlađe.

Roditelji mogu birati između sedam različitih kompleta u butiku: komplet Pure Queen savršen je izbor za najmlađe djevojčice do 3 godine starosti. Osim haljine i osnovnih odjevnih komada, u kompletu su i ukrasne gaćice za pelene. Kompleti Sunshine Queen, Wind Queen, Country Queen i Garden Queen pogodni su za djevojčice od 2 do 9 godina.

Komplet Sunshine Queen Winter – 304,90kn
Komplet Wind Queen Winter – 304,90kn
Komplet Country Queen Winter – 339,90kn
Komplet Garden Queen Winter – 379,90kn

„To su godine kada su djevojčice najznatiželjnije i vole istraživati. Kada odabirete odjeću za njih, važno je odabrati praktičnu i mekanu odjeću koja ne iritira kožu. Budući da i djevojčice vole biti sređene, važno je kombinirati odgovarajuće komade odjeće koji su usklađeni bojama. Kao dodatak možete pričvrstiti vrpcu ili cvijeće na kosu,” dodala je Andreja G. Smolnikar.

Uz komplete koje djevojčice mogu nositi svaki dan, butik nudi i dva svečana kompleta, Roses Queen i Levander Queen. Oba kompleta, koja su također dostupna u cjelogodišnjoj, zimskoj i ljetnoj verziji, imaju poseban i savršen kroj, a jedinstveni detalji čine cijeli izgled još elegantnijim.

Komplet Roses Prom Queen Winter – 419,90kn
Komplet Levander Prom Queen Winter – 529,90kn

Novosti koje dolaze u butik…

Uskoro u internetski butik AMAREEN stižu novi svestrani kompleti, kako za hladnije, tako i za toplije mjesece, a za više inspiracije posjetite i njihove društvene mreže Facebook i Instagram.