FOTO by Vans

Bizar

Ako su vam se tenisice uništile, vrijeme je da kupite nove uništene

admin 05. rujna 2023.

Nekad je bio besplatan, ali danas boemski izgled košta skuplje no ikada

Ako ste barem jednom bili u situaciji kada vam se baka zgražala jer ste kupili nove poderane hlače, vrijeme je da ju šokirate s još jednim proizvodom koji će ju ostaviti bez teksta.

Upravo smo pronašli novi model Vans tenisica koji izgleda kao da ste pješačili par mjeseci nepristupačnim terenima ispunjenim bodljikavom žicom i žiletima. Radi se o novom slippers Vans modelu kojem je za cilj rekreirati skejtersku tenisicu koja je već prešla “nekoliko kilometara” konzumacije.

Foto: Vans

Nešto kao onaj trik kada ste kupili nove bijele Starke i već prvi dan svi su vam ih izgazili jer Starke su ulična obuća koja treba izgledati izlizano i istrošeno. Tako nešto pokušao je napraviti i Vans, ali u ovom slučaju ne treba vam svita prijatelja koja će ih izgaziti, već one dolaze serijski ozlijeđene i oblijepljene izolir trakom sa svih strana.

Foto: Vans

Izgleda da trend “tihog luksuza” ipak kuca na vrata i nemoguće ga je izbjeći. To je onaj trend u kojem se bogati odijevaju jednostavnije, uz ne pretjerano skupe i istrošene komade.

Ovaj model crpi inspiraciju od klasičnih Vansica, ali uz nekoliko detalja koje ih čine izlizanim i oštećenim. Trošan izgled nije vidljiv samo na pojedinim dijelovima, već se on proteže od početka do kraja, oblijepljen ljepljivom trakom na određenim mjestima.

Foto: Vans

Zna se da je ovaj model spreman za jesensko lansiranje, ali još nije poznato kada i po kojoj cijeni. Više nas zanima po kojoj cijeni, jer smo sigurni da će biti paprena. Umjesto toga, škarice, kosilicu i ljepljivu traku u ruke i napravite sami svoje ozlijeđene Vans tenisice.