Promo

Afrodita novom inovativnom formulom zadovoljila potrebe svih starosnih skupina!

PR 21. veljače 2019.

Nova linija Perfect Code otkriva potpuni kod ljepote...

U suvremenom ambijentu PLAZA EVENT CENTRA u ZAGREBU, Kozmetika Afrodita je, 20. veljače 2019. predstavila svoju novu liniju za njegu lica, PERFECT CODE AFRODITA PROFESSIONAL, kojom nadmašuje već poznate koncepte pomlađivanja.

Perfect Code predstavlja potpuni kod ljepote primjeren svakoj koži; s potpunim formulacijama biomimetičkih peptida djeluje neposredno na stanice kože, potiče ih na obnavljanje i tako poboljšava vlastito djelovanje dermalnog sloja kože.

Peptidi, »naj« sastojak u kozmetičkoj industriji zadnjih četvrt stoljeća, predstavljaju globalan napredak u kozmetičkom tretmanu kože. Peptidi stanicama kože šalju signal da otpočnu intenzivnu obnovu ključnih elemenata za izgradnju kože – kolagena, elastina, hijaluronske kiseline.

Signale primaju samo stanice kojima je potreban poticaj. Zbog svog jedinstvenog načina djelovanja primjereni su za sve dobne skupine. Izraz »biomimetički« znači da sastojak, u ovom slučaju peptid, precizno oponaša prirodne mehanizme rada kože – ponaša se kao »svojstven« koži.

MOĆ ČETIRI BIOMIMETIČKA PEPTIDA I BIO-AKTIVNOG ENZIMA

U liniji za njegu lica Perfect Code moćna kombinacija ČETIRI biomimetička peptida i bio-aktivnog enzima omogućuje četiri mehanizma djelovanja:

  • kao »punilo« bore (eng. »wrinkle filler«)
  • kao pokretač stanica da se brže obnavljaju i da se ponašaju kao mlađe
  • kao pokretač prirodne obrambene funkcije kože, koja istovremeno štiti od štetnih čimbenika iz okoline
    efekt »kroz noć preporođene kože« s naglaskom na ujednačenom tenu i smanjenju reljefnih nepravilnosti

Afrodita Professional je tako s linijom Perfect Code zadovoljila potrebe svih starosnih skupina – proizvodi se lako međusobno kombiniraju prema želji i s obzirom na potrebe i stanje kože korisnika.

Kako i kod ostalih proizvoda programa Afrodita Professional tako se i proizvodi iz linije Perfect Code lako kombiniraju s drugim linijama za njegu lica iz tog programa te međusobno dopunjuju svoje djelovanje.

OTKRILE SU SVOJ POTPUNI KOD LJEPOTE

Tijekom predstavljanja nove linije za njegu lica Perfect Code Afrodite Professional i njenih nevjerovatnih efekata impresionirani uzvanici Zvončica Vucković, Tihana Harapin Zalepugin, Marija Borić, Suzy Josipović, Mirjana Hrga, Maša Zibar i brojni ostali, su jednoglasno pozdravili inovativne proizvode. Posebno oduševljenje su izazvali odmah vidljivi i dugotrajni rezultati koji su rezultat korištenja ove linije.

Prva dama Kozmetike Afrodita, gđa. Danica Zorin Mijošek sa svojim sinom gosp. Ivom Mijošekom, direktorom programa Afrodita Professional, izrazila je izuzetno zadovoljstvo činjenicom da je Afrodita Professional prepoznata kao kvalitetna i inovativna robna marka u očima sve većeg broja korisnika profesionalne kozmetike.

Umjetnički obojano, a sa stručnog stajališta potkrijepljeno stručnim studijama, predstavljanje nove linije Perfect Code, vodila je simpatična Daniela Trbović koja ni sama nije krila oduševljenje prikazanim.

Dugogodišnje korisnice proizvoda Afrodita Professional su iskazale svoje uvjerenje da će linija Perfect Code postati dio njihove svakodnevne rutine.

PERFECT CODE Afrodita Professional – NEVJEROVATNI UČINCI DJELOVANJA

Učinkovitost svake od komponenti linije Perfect Code podupiru kliničke i neovisne in vivo i in vitro studije. Malo više o samim proizvodima, rekla je gđa. Mojca Hernaus, profesionalna savjetnica Kozmetike Afrodita za profesionalnu njegu.

Naglasila je, da je Perfect Code Filler-Drops Concentrate prvi proizvod s tako visokom koncentracijom peptida na tržištu; naime, radi se o proizvodu u kojem je ključni aktivni sastojak 60% peptidni kompleks koji djeluje s dokazanim rezultatima u ‘botox’ modu bez invazivnog procesa.

Testirao ga je i neovisni institut za istraživanje, gdje su pod nadzorom stručnjaka provedena dermatološka testiranja i testiranja proizvoda na dobrovoljcima koja su dokazala nevjerojatnu moć djelovanja ovih visoko koncentriranih kapljica. Precizna mjerenja pokazala su izuzetne rezultate: dužina bora kod dobrovoljaca se smanjila za 34,7% već 30 minuta nakon nanošenja proizvoda Filler-Drops koncentrata.

Sjajne rezultate, prema riječima gđe. Hernaus, donosi tkđ. i korištenje Perfect Code Maske koja je, uz »leave-on« formulu primjerna i za noćnu njegu te samo jednim nanošenjem daje efekt »kože preporođene preko noći«. Redovitom upotrebom zaglađuje reljefne nepravilnosti kože, ujednačuje ten a koža postaje mekša i glatka.

Saznali smo da je Perfect Code Esenca »mast have« proizvod za samostalnu njegu ali ga možemo koristiti i kao podlogu drugim proizvodima za njegu. Odlikuje ga izuzetna moć hidratizacije odn. vlaženja kože, intenzivira sintezu kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Zbog aktivne »anti-pollution« formule štiti kožu od štetnih utjecaja okoline.

Svaki od proizvoda Perfect Code primjeren je za samostalnu upotrebu, a u međusobnoj sinergiji ova tri proizvoda predstavljaju potpuni kod ljepote po mjeri svake kože.

Proizvodi Perfect Code Afrodita Professional su dostupni u odabranim kozmetičkim salonima partnerima Kozmetike Afrodita, Afrodita Beauty Centrima & shopovima u Zagrebu (Stara Vlaška 41, Frankopanska 7 i Kaptol centar) i online trgovini: webshop.afroditacosmetics.com.

Program Afrodita Professional u osnovi je namijenjen profesionalnoj upotrebi u kozmetičkim salonima, ali linija Perfect Code spada u tzv. potprogram Home care, koji je namijenjen fizičkim korisnicima za postizanje nevjerojatnih rezultata pomlađivanja u udobnosti vlastitog doma.

###

Cijene proizvoda PERFECT CODE:

PERFECT CODE ESENCIJA – 380 kn

PERFECT CODE FILLER-DROPS KONCENTRAT – 380 kn

PERFECT CODE MASKA – 380 kn