Promo

Adventski kalendar by essence najljepša je uvertira u blagdansko doba!

PR 04. studenoga 2019.

Pomno odabrana 24 beauty proizvoda koja ćete s nestpljenjem iščekivati, a koji će vam izmamiti osmijeh čim ih ugledate...

Svjetlucave, bajkovite svjetiljke ukrašavaju prozore i drveće, miris kroasana od vanilije i medenjaka vlada u zraku, a svuda oukolo vlada blagdanska atmosfera – prosinac je čaroban mjesec!

I baš kao kolačići, božićne zabave i kvalitetno vrijeme s obitelji, adventski kalendari sastavni su dio blagdana i doprinose ovom čarobnom dijelu godine.

essence spread the magic! adventski kalendar širi magiju dodatnom dozom čarolije kako bi uljepšao iščekivanje i odbrojavanje do Božića s 24 pažljivo odabranih i s ljubavlju pripremljenih darova.

Bez obzira na proizvod, bio to svjetlucavi highlighter, Christmassy crveni ruž za usne ili mirisna bomba za kupanje – iznenađenja u adventskom kalendaru zasigurno će svakoga jutra zasjati poput snježnih pahuljica na zimskom suncu.

Uz neke apsolutne beauty favorite iz standardnog asortimana u originalnoj veličini i limitiranih proizvoda u božićnom dizajnu, adventski kalendar je must-have za sve istinske ljubiteljice essence kozmetike.

Adventski kalendar uključuje proizvode za usne, nokte, lice, oči i ruke, kao i slatke dodatke za svakodnevni život do Božića.

Iznenađenja su upakirana u male kutijice s inspirativnim porukama koje se lako mogu upotrijebiti za poklone ili ukrase.

Izvorni oblik ferris kotača i blagdanski dizajn s kojim će se kalendar preseliti na kozmetičke police također ga čine privlačnim.

Ovaj divni limited edition adventski kalendar bit će dostupan na prodajnim mjestima Bipe, do isteka zaliha po cijeni od 229,00 kuna!