Modni dodaci

Adria Canapé – autohtoni ručni rad s jadranskih plaža!

Viktoria Mikulić 31. kolovoza 2017.

Suveniri i nakit koji produbljuju predivno iskustvo provedeno na jadranskoj obali!

Adria Canape suveniri – Kada se skupina kreativnih umjetnika udruži, ne može nastati ništa manje od originalnog ručnog rada vrijednog divljenja. Budući da je naša obala poznata u cijelome svijetu, ova zanimljiva ekipa odlučila je upravo to iskustvo provedeno na našim plažama, pretvoriti u prekrasnu uspomenu koja neće ostati samo u sjećanju.

Adria Canape suveniri

Vodeći se time, 2015. godine su kroz izradu suvenira i nakita osmislili interesantnu priču. Vrlo brzo, zbog velikog odaziva koji otpočetka nisu očekivali, proširili su ponudu na izradu poklona za različite prigode te na uređenje interijera kao što su apartmani, hoteli i slično. Svi proizvodi su izrađeni od smole i morskog pijeska s različitih jadranskih plaža. Postupak izrade sastoji se od osmišljavanja, lijevanja, oblikovanja i brušenja.

Adria Canape suveniri

Najbolja stvar je što nakit može biti u potpunosti personaliziran pa ako netko poželi pijesak s posebno određene plaže, ovaj tim će to drage volje ostvariti. Bez obzira za što se odlučili, ovaj proizvod nećete morati dugo čekati, već 3 do maximalno 10 dana, ovisno o procesu izrade.

Adria Canape suveniri

Prednost branda ‘Adria Canapé‘ je u tome što nude suvenir koji podjednako vole i turisti i domaći. Zahvaljujući tome, mogu se pohvaliti s poslom tijekom cijele godine, a ne samo u sezoni. Projekt s kojim su posebno zadovoljni je apartman Blue i izrada korporativnih poklona. Adria Canape suveniri. Sretna dobitnica naušnica izrađenih od morskog pijeska je Kristina Grlić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox!

Adria Canape suveniri

Moramo priznati, čim smo primijetili ove jedinstvene suvenire, htjeli smo upoznati autore koji stoje iza svega. Zaista, ovo je ukras koji bi svaki dom trebao imati baš zato što nije samo običan suvenir, već onaj s dušom koji priča najljepše priče s Jadrana, a u današnje vrijeme to je prava rijetkost. Adria Canape suveniri.

#jadranska IGRA DARIVANJA

U suradnji s Adria Canape, jednu sretnicu nagradit ćemo naušnicama izrađenim od morskog pijeska. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.