Elegant

Adidas X Disney setovi savršeni za boravak izvan kuće

Krešimir Šustić 20. veljače 2020.

Samo najbolje za vaše mališane! Svaki roditelj zna koliko puta na dan presvlači svoje najmanje članove obitelji. Kada je hranjenje u pitanju uvijek su nestašni i većinom žlica završi svugdje. Svakodnevne aktivnosti lakše su im uz tajice i lagane komade odjeće. Kako bi preko dana uživali i osjećali se udobno, pronašli smo neodoljive stvarčice koje […]

Samo najbolje za vaše mališane! Svaki roditelj zna koliko puta na dan presvlači svoje najmanje članove obitelji. Kada je hranjenje u pitanju uvijek su nestašni i većinom žlica završi svugdje.

https://www.instagram.com/p/B8w3kSnAc5K/

Svakodnevne aktivnosti lakše su im uz tajice i lagane komade odjeće. Kako bi preko dana uživali i osjećali se udobno, pronašli smo neodoljive stvarčice koje će vas očarati. Adidas je izbacio set za djevojčicu i za dječaka s omiljenim Disney likovima.

Adidas Superstar svemirski uzorak za vaše najmlađe

Ona će u Minnie Mouse haljinici i tajicama biti prava mala dama sa stilom koja će osvojiti svijet. Lagani materijal čini oba djela ugodnima za nositi, a detalji s preslatkom mišicom savršeno su se uklopili na sredini.

Mališan će u neodoljivom kompletu osvajati sve penjalice i ljuljačke u parku. Majica kratkih rukava s najdražim crtanim likom idealno se spaja s hlačicama koje su pune znakova Mickey Mouse-a.

Vrijeme je da i vaši najmanji zablistaju u ovoj neodoljivoj ponudi!