FOTO by adidas

Elegant

Adidas tenisice u najslađem ružičastom LEGO izdanju za malene princeze

Daria Lovrić 20. rujna 2022.

Skockajte svoju mezimicu zaigranim modelom...

Suradnja LEGO & adidas dosad nas je očarala mnogim modelima za odrasle, ali i za one najmlađe. Koliko god imali godina rado se prisjećamo djetinjstva i bezbrižnih dana kada smo slagali omiljene kockice i uživali gradeći dvorce, kuće i policijske postaje.

 LEGO&adidas tenisice 1
LEGO&adidas tenisice

Sada kada smo odrasli ljubav prema najpoznatijim kockicama uz koje smo provodili sate prenosimo na svoju djecu. Osim što su kockice idealan način da ih zabavimo na duže vrijeme i mi još jednom imamo izgovor da se kao odrasle osobe poigramo omiljenom igračkom.

 LEGO&adidas tenisice 2
LEGO&adidas tenisice

Koliko god naša ljubav prema LEGO kockicama bila velika, sada kada smo odrasli još je veća prema obući, točnije prema paru tenisica. Kako za sebe želimo najbolje, to vrijedi i za naše klinceze. Upravo zato smo se oduševili novim modelom adidas tenisica za djevojčice, nastale u suradnji s brendom LEGO.

 LEGO&adidas tenisice 3
LEGO&adidas tenisice

Adidas tenisice za najmlađe u najslađem Lego izdanju!

Novi model dolazi u ružičasto-bijeloj boji, s gornjištem od tekstila i Lego rozim detaljima. Od gradnje do pripovijedanja, LEGO igračke veliki su dio dječjeg svijeta. Upravo zato možete samo zamisliti sreću vaše mezimice kada ugleda ovaj ljupki novitet.

 LEGO&adidas tenisice 4
LEGO&adidas tenisice

Osim atraktivnog dizajna tu je i neizostavna adidas kvaliteta koja će omogućiti vašoj princezi udobnost pri svakom koraku.

 LEGO&adidas tenisice 5
LEGO&adidas tenisice

Preslatki LEGO&adidas model pronašli smo unutar adidas web trgovine po cijeni od $60.