FOTO by adidas.com/us

Kids

Adidas tenisice za najmlađe u najslađem Lego izdanju!

Viktoria Šafranić 17. prosinca 2020.

Dolaze u tri nijanse - crvene, plave i žute s dodatkom omiljenih kockica!

Početkom jeseni predstavili smo nove tenisice koje su nastale suradnjom dvaju kultnih brendova čija je popularnost iz dana u dan sve veća, a riječ je naravno o markama adidas i Lego.

Adidas X Lego – veličanstvena suradnja za koju nikada nismo prestari

Mnogi roditelji mališana u tom su trenutku zasigurno pomislili kako bi bilo divno da isti primjerak stigne u varijanti za najmlađe, a ta im se želja upravo i ostvarila.

Lego kocke obilježile su svačije djetinjstvo i sve što je povezano s njima, u nama budi osjećaj sreće, stoga ne čudi da su navrle emocije čim smo ugledali ove ljupke novitete.

Dok je model za odrasle samo jedan, za naše klince tu su čak tri boje, crvena, žuta i plava. Istodobno su rezervirane za djevojčice i dječake, a posebnim ih čine Lego kockice koje se nalaze sa stražnje strane.

Naravno, moramo priznati da su puno ljepše ove mini verzije, a ako ovako slatko izgledaju samostalno, možemo tek zamisliti koliko su božanstvene na stopalima dječice.

Osim predivnog dizajna, adidas ne zaboravlja na vrhunsku udobnost koja je i ovog puta prisutna, s najmekšim potplatom.

Ne samo da će u njima moći provesti sate, već je i njihovo obuvanje znatno olakšano te umjesto vezica, one dolaze na čičak.

Na službenom web shopu njihova cijena iznosi $52, a mi se nadamo da uskoro stižu i u adidas trgovine diljem Hrvatske.

Do tada, uživajte u pogledu na ova mala remek djela.