FOTO by adidas.com

Moda

Adidas tenisice ili loaferice? Ne znamo ni sami…

Viktoria Mikulić 22. veljače 2024.

Da ne duljimo, prijeđimo odmah na stvar. Opis na adidasovoj stranici za ovaj model je sljedeći: “Adidas Superstar cipele ukorijenjene su u sportu, ali su od tada prošle sve kulturne ceste. Ova reinterpretacija nadahnuta je klasičnim odijelima, profinjenim detaljima i promišljenim krojem. Reinterpretacija Superstara, CLOT iteracija nosi esenciju klasičnog odijevanja s profinjenim detaljima i krojem. […]

Da ne duljimo, prijeđimo odmah na stvar. Opis na adidasovoj stranici za ovaj model je sljedeći:

“Adidas Superstar cipele ukorijenjene su u sportu, ali su od tada prošle sve kulturne ceste. Ova reinterpretacija nadahnuta je klasičnim odijelima, profinjenim detaljima i promišljenim krojem.

Reinterpretacija Superstara, CLOT iteracija nosi esenciju klasičnog odijevanja s profinjenim detaljima i krojem. Prepoznatljivi školjkasti prst ponovno je osmišljen s fino izrađenim ručno prošivenim rubovima od vrhunske kože, s prekrasnim kožnim rubom na potplatu.

Bilo da uronite duboko u gradsku avanturu ili održavate stvari sofisticiranima, ova verzija adidas Superstar cipela dovršava izgled elegancijom bez napora.”

No mi ipak nismo toliko blagonakloni prema ovom novitetu. Jednostavno ne znamo gdje bismo ga svrstali, nije nam dovoljno privlačan ni za tenisice ni za loaferice, a opet, nije ni toliko šokantan da ga uvrstimo u našu rubriku Bizar.

Da ili ne?

S jedne strane, ovaj model vidimo uz svečanije kombinacije, ali nas tri prepoznatljive crte previše asociraju na sport. Možda uz traperice?

Ako vi imate ideju gdje biste nosili ovaj adidas primjerak, njegova cijena iznosi $200, a više detalja možete saznati na adidas.com!