FOTO by adidas

Moda

adidas predstavio limitirano izdanje popularnih samba tenisica

admin 05. travnja 2024.

Dva modela u suradnji s GOAT igračem - Lionelom Messijem

Kao najveći sportaš pod okriljem adidasove zastave Lionel Messi već petnaest godina predstavlja najvećeg ambasadora ovog popularnog brenda.

Nakon nevjerojatne karijere u Španjolskoj nogomet je nastavio igrati u Americi, a ruku na srce bivši klub Barcelona i trenutni Inter Miami ne idu u istu rečenicu, barem što se angažmana samog Lionela tiče.

Američki klub omogućio mu je više slobodnog vremena uz manje količine treninga, a samim time pružio prostora za neke poslovne suradnje koja sada više nisu na čekanju.

Foto: adidas

Nedavno smo vidjeli predstavljanje jedne linije Samba x Messi tenisica, a sada je pronašao vremena da predstavi još dva modela u bojama trenutnog MLS kluba.

Foto: adidas

Dolaze u dvije boje, a obje predstavljaju boje kluba Inter Miami – crna i ružičasta.

I dok crne predstavljaju gostujuću boju dresova, one nježnije u ružičastoj boji predstavljaju prepoznatljivu domaću boju dresova.

Foto: adidas

Iako je nogomet nešto što je bliže muškarcima, ova dva modela dolaze kao unisex i moguće ih je kombinirati u bezbroj modnih stilova.

Foto: adidas
Foto: adidas

Dolaze u kombinaciji kože i brušene kože, a sa strane se nalazi samba natpis u upečatljivoj zlatnoj boji.

Obje varijante dolaze kao limitirano izdanje s cijenom od 120$, a bit će dostupne kroz koji tjedan u odabranim lancima obuće.