Promo

adidas Originals predstavlja novi model kultne EQT kolekcije!

PR 05. veljače 2018.

Ostavi svoj trag na ulicama uz novi adidas Originals EQT

Inspiriran arhivskim linijama 90-ih, ovaj model obilježava redizajn koncepta čiji počeci sežu na košarkaške terene.

Novi model zadržao je upečatljiv visoki dizajn karakterističan za arhivske košarkaške modele tenisica dok zahvaljujući novim elementima predstavlja vrhunski spoj kreativnosti i beskompromisne kvalitete. Gornjište tenisice obavijeno je rastezljivim tkanim materijalom koji istovremeno omogućava stabilnost i prilagodljivost stopalu za maksimalnu udobnost.

Posebna je pozornost posvećena dizajnerskim detaljima na peti koja je prekrivena brušenom kožom, pojačanim sustavom potpore koji se nastavlja na upečatljiv sustav vezanja kako bi se omogućila još bolja potpora pri svakoj kretnji te izraženim plavim ili zelenim prugama ovisno o modelu. Dašak arhivskog modela provučen je i kroz karakteristične adidas tri pruge na bočnim stranama modela koje se nastavljaju i na potplat tenisice.

Rezultat promišljenog dizajna inspiriranog arhivskim modelima i suvremene vrhunske adidas tehnologije je novi EQT model oblikovan bez kompromisa funkciji ali istovremeno s dizajnom s kojim će vrlo brzo postati novi vladar ulice.

Novi muški model dolazi u bijeloj i crnoj varijanti dok ženski model dolazi u bijeloj varijanti s upečatljivim plavim detaljima, a dostupni su Shooster, The Athlete’s Foot I NOSS shopovima te u adidas Originals shopu u Bogovićevoj 1a u Zagrebu.

 

Više informacija potražite na: www.instagram.com/adidashrvatska

 

#inspirativna IGRA DARIVANJA

Ostavi svoj trag na ulicama u novim adidas Originals EQT tenisicama. Rezultat promišljenog dizajna inspiriranog arhivskim modelima i suvremene vrhunske adidas tehnologije je novi EQT model oblikovan bez kompromisa funkciji prikazujući samo ono što je neophodno ali istovremeno s dizajnom s kojim će vrlo brzo postati novi vladar ulice. Želiš prošetati u novim EQT tenisicama? saznaj detalje igre na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica didas Originals EQT tenisica je Maja Matić Tomić koja je ispunila sve uvjete te nas osvojila fotografijom i kreativnim komentarom:

“Moja inspiracija u životu je ova divna starica sa svojih 84 godine ona je ko djevojčica puna ljubavi, strpljenja i nježnosti a bome i životne škole. Život joj je bio jako težak preživjela je dva rata , kao djevojčica bila je u logoru Auschwitz u redu za streljanje, spasila ju je jedna švabica koja ju je htjela da joj sluzi i bude služavka i tako je preživjela rat , uf život joj je bio maćeha ali toplina i ljubav je ostala. Ja sam danas majka i supruga i moja obitelj mi je sve ali baka je baka jer cijeli svoj život je meni posvetila i potpora mi bila, ni u jednom trenutku života posustati mi nije dala i uvijek je govorila ne završavaju škole pametni nego uporni, ništa nije nemoguće i sve što želiš možeš i ostvariti, ne gubi vjeru u životu. Moja inspiracija je za Bozic dobila Nordijske štapove za hodati i sad bi tenisice super došle da mi poživi do 100.”

Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.