FOTO by Adidas

Kids

Adidas Mickey Mouse tenisice za prve korake najmlađih koji se pamte

Krešimir Šustić 27. lipnja 2020.

Jamčena kvaliteta koja donosi osmijeh na lice mališana!

Maleni modeli tenisica za naše najmlađe, jedna su od najslađih stvari koje postoje na ovom svijetu i teško nam je ostati ravnodušnima kada ih ugledamo u nekom od izloga.

S obzirom na to da im se stopala razvijaju i neprestano rastu, izrazito je bitno odabrati udoban i kvalitetan par, pogotovo ako se radi o onima u kojima će napraviti prve korake.

Među najslađe komade, definitivno spadaju oni koji su ukrašeni crtanim likovima i veselim bojama, te svojim dizajnom odlično opisuju dječji i iskren pogled na svijet.

Vaši mali zvrkovi, ali i vi, možete odahnuti jer je omiljeni sportski brend Adidas u suradnji s dobro poznatim Disneyem izbacio artikl za dječake koji nas tjera da se rastopimo samim pogledom na njih.

Dolaze u bojama najpopularnijeg miša na svijetu, a svojim imenom jamče kvalitetu koja je potrebna kada su u pitanju naši najmlađi članovi obitelji.

Savršena su podrška za prve korake vašeg mališana, a pružaju im samopouzdanje za nove početke i ulazak u potpuno novu fazu života.

Ova dječja obuća daje im solidnu podlogu za kretanje, učenje i rast, a grafika Mickey Mousea budi njihovu maštu i donosi im osmijeh na lice.

Više detalja o preslatkom proizvodu iz kojeg se neće izuvati, možete saznati klikom na LINK.