FOTO by adidas.com/us

Moda

Adidas Adilette za mjesec srpanj donosi tropski model s potplatom od pluta!

Viktoria Mikulić 06. srpnja 2020.

Odvažne, kontrastne boje i udoban potplat savršeno se uklapaju...

Početak radnog tjedna mnogima ne predstavlja zadovoljstvo zato što ponedjeljkom najčešće moramo raditi ono što nam se nalaže, dok vikendom u potpunosti uživamo…

Priznali mi to ili ne, uvijek mora postojati neki balans kako bi se osjećali potpuno, drugim riječima ispunjeno.

Kako bismo si olakšali i uljepšali ove dane nakon vikenda, važno je pronaći neke sitnice koje će nas obradovati i uz koje ćemo barem nakratko zaboraviti na sve izazove koji su ovog tjedna pred nama.

Znamo koja nam online adresa to može omogućiti, stoga smo se bacili u potragu za cool natikačama koje ćemo ponijeti sa sobom na godišnji odmor i naravno završili na službenoj stranici sportskog brenda adidas.

Prije svega, naš se izbor uvijek svodi na kvalitetnu obuću u kojoj ćemo moći obavljati apsolutno sve, od jutarnjeg odlaska na tržnicu, u trgovinu, na kavu, zatim na plažu i kasnije za večernju šetnju.

Nakon toga, ljeti ipak težimo da se kvaliteta podudara s jedinstvenim dizajnom te biramo upečatljive boje i tropske motive koji nam već na prvi pogled izmame osmijeh na licu.

Sve to pronašli smo u adidasu koji je najavio novi model ljetnog favorita – Adilette natikača.

Prošarane su zelenim listovima koji se stapaju s bijelom bojom, dok se preko njih nalaze tri prepoznatljive adidas crte fluorescentne narančaste nijanse.

S potplatom od pluta, svaki će korak učiniti laganim i bezbrižnim. Na vama je hoćete li ih nositi samostalno ili kao što nam trendovi sugeriraju, u kombinaciji s čarapama, odluka je na vama, no jedno je sigurno – ovaj model podići će čak i onaj najjednostavniji outfit na viši nivo.

Još uvijek nisu dostupne kod nas, no nadamo se da nećemo morati predugo čekati. Njihova cijena iznosi $60 i nama su definitivno dale elana za novi tjedan…