Promo

8 visoko pigmentiranih tekućih boja za usne

PR 28. svibnja 2018.

Kolekciju krase raskošne boje i luksuzne teksture koje su zaštitni znak dizajna ovog branda.

Nadahnuta ekspresijom boja i njihovom moći da prenesu emocije, Giorgio Armani Beauty kolekcija LIP VIBES oduzima dah pulsirajućom energijom osam odvažnih tonova.

S četiri neonske nijanse za LIP MAESTRO i četiri profinjena crvena tona za LIP MAGNET, kolekcija LIP VIBES omogućuje ženama da iskažu svoj stav i emocije kroz suvremenu eleganciju po kojoj je Giorgio Armani poznat.
Kolekciju krase raskošne boje i luksuzne teksture koje su zaštitni znak dizajna ovog branda.

Lansirana 2012. godine, revolucionarna tekuća formula boje za usne LIP MAESTRO donijela je inovativnost i čaroliju boja te vedriji, raskošniji i profinjeniji efekt u odnosu na klasične mat ruževe.
Četverodimenzionalni volumen stvara učinak punoće i vedrine, a formulacija ostavlja toliko ugodan osjećaj na usnama da zaboravite da nosite ruž.

Za LIP MAESTRO kreirane su četiri neonske LIP VIBES nijanse – od vibrantne narančaste do senzualne crvene, od ‘električne’ ružičaste do blistave ljubičaste.

LIP MAGNET je tekuća boja za usne branda Giorgio Armani s postojanim mat efektom ‘druge kože’.
Njezin je finiš četiri puta tanji u odnosu na ruž, a boja postojana tijekom cijelog dana, bez razmazivanja i osjećaja suhoće. Silikonski polimer povezuje njegujuća ulja i pigmente u formuli LIP MAGNET, čiji sloj prianja uz usne poput magneta.


Paleta boja LIP VIBES za LIP MAGNET nudi raspon zavodljivih crvenih nijansi, od odvažne narančasto-crvene, preko profinjene nijanse burgundca s ljubičastim tonovima i čiste cinober nijanse, sve do ružičasto-crvene nijanse s primjesom tonova bobičastog voća.