Promo

50 nijansi ružičaste: u mjesecu ljubavi vrijeme je za ružičasti pogled na život!

PR 22. veljače 2018.

Ružičasta je in! Boja koja je osvojila svijet, osvaja i svijet kozmetike

Pantone stručnjaci kao da vide u budućnost i unaprijed znaju za kojim bojama ćemo ubrzo izgubiti glavu. Iz tog razloga svi s nestrpljenjem čekaju njihov izvještaj nakon njujorškog tjedna mode kako bi sljedeće sezone lakše navigirali kroz police dućana i vješalice u našim domovima.

Prema njima, ove godine se ružičasta vraća na velika vrata. Ona je romantična, ženstvena, podsjeća na najljepše cvijeće u cvatu, zdravlje i životno veselje, a svim svojim zamamnim nijansama – puder roza, pastelna, neon ili fuksija – obojat će i naše proljeće. Ružičasta će biti naša odjeća i obuća, kosa, šminka, a od sad i njega za lice.

NIVEA je za sve ljubiteljice boje i njege lica pripremila dvofazni njegujući odstranjivač šminke oko očiju koji temeljito odstranjuje i vodootpornu šminku s očiju.

Nježna moć ružičastog odstranjivača šminke

Novi i nadasve nježni (jesmo li spomenuli ružičasti?!?) odstranjivač šminke NIVEA posebno osmišljen za područje oko očiju, zabavan koliko i učinkovit. Dovoljno ga je lagano protresti kako bi se ružičasti sloj povezao s gornjim bezbojnim slojem i čarolija počinje. Odstranjivač sasvim nježno uklanja čak i vodootpornu maskaru i šminku, a istovremeno njeguje kožu oko očiju.

Sasvim jednostavna uporaba

Dobro ga protresite, nanesite na blazinicu i polako krenite od unutarnjeg kuta oka prema vanjskom dijelu. Nikakvo trljanje nije potrebno, niti snažan pritisak te je kao takav idealan za svakodnevno korištenje, čak i ako nosite leće.

Prepustite se nježnosti, i u tom procesu nemojte zaboraviti biti nježni prema svojim očima. Naposljetku, one su prvo što ljudi zamijećuju na vama.

NIVEA dvofazni njegujući odstranjivač šminke učinkovito odstranjuje šminku bez trljanja, čak i vodootpornu maskaru, a istovremeno njeguje područje oko očiju. Sadrži njegujuća ulja koja s lakoćom uklanjaju šminku i njeguju osjetljivu kožu u području očiju. Blaga, dvofazna formula njeguje trepavice i kapke. Dermatološki i oftalmološki je testiran, te primjeren za sve koji nose leće.

Preporučena maloprodajna cijena 125 ml: 33,90 kuna

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite: https://www.nivea.hr