FOTO by Netflix

Film

365 Days: Stigao je trailer za drugi dio avanture Laure i Massima

admin 08. travnja 2022.

Dosadan, odličan, glup, napet... što god mislili o ovom filmu većina ga je pogledala!

Za one koji su dugo čekali nastavak filma 365 Days Netflix je konačno objavio trailer i datum izlaska. U prvom nastavku gledali smo kako je sicilijanski mafijaš Massimo oteo Lauru te joj ponudio sve ako se odluči udati za njega.

Foto: Netflix

Nakon dvije godine pitamo se što se dogodilo sa sudbinom Laure budući da je priča završila dramatično s puno upitnika. Laura je otkrila svojoj najboljoj prijateljici Olgi da je trudna, ali to nije imala priliku reći Don Massimu prije njihova vjenčanja.

Dok je Laura iz auta pokušavala nazvati Massima njezina je sudbina ostala nepoznata te je zadnji put viđena kako ulazi u tunel, ali ne izlazi s druge strane.

Foto: Netflix

Trailer za drugi nastavak potvrđuje da je Laura uspješno izbjegla pokušaj ubojstva.

Trailer prikazuje vjenčanje Laure i šefa sicilijanske mafije Massima u društvu obitelji i najbližih. Čini se da je Massimo pretjerano zaštitnički nastrojen prema Lauri i bori se sa svojim odgovornostima prema obitelji i svom poslu, dok se Laura upoznaje s novopridošlicom Nachoom, koji plijeni njezinu pozornost.

Laurina najbolja prijateljica Olga također se vraća u nastavku ove erotske trilogije poljske autorice Blanke Lipińske. Trailer prikazuje kako se Laura povjerava Olgi te čuva “mračnu tajnu” od Massima.

I dok se u prvom dijelu, nakon otmice, Laura zaljubila u Massima, nastavak obećava ljubomoru, izdaju i mogući ljubavni trokut.

Foto: Netflix

365 Days: This Day” dolazi na Netflix 27. travnja i moramo priznati da smo malo nestrpljivi.