Promo

12 novih nijansi sjenila za senzualne i zamamne oči!

PR 10. listopada 2018.

Vrijeme je da u potpunosti razotkrijete svoju osobnost...

Predstavljamo dosad najodvažniji način da pokažete svoju osobnost u punom sjaju…Paleta sjenila za oči Naked Cherry donosi seksi ‘vibru’ uz svjež look i tek dašak slatkoće. S 12 inovativnih neutralnih tonova, ova će ‘vamp’ paleta s primjesom višnje istaknuti vaše oči za senzualniji i privlačniji izgled no ikad!

NAJRASKOŠNIJA KOLEKCIJA DOSAD:

Dvanaest novih nijansi uključuje cijeli raspon tonova: od mekih mat do upečatljivih metalik nijansi, od kremaste slonovače te svjetlucavih bakrenih nota i nijansi šljive do najintenzivnije višnje. Prodorna ružičasto-ljubičasta mat nijansa Bing najveći je hit i jednostavno izaziva ovisnost. Jednako neodoljiva je i svjetlucava metalik nijansa burgundca Drunk Dial koja pomiče sve granice kada je riječ o smokey lookovima.

POSTOJANA FORMULA:

Iznimna postojanost, tekstura koja se ne trusi i boje koje ne blijede: tu jednostavno ne smije biti kompromisa! Svaka nijansa sadrži našu nevjerojatnu formulu koja osigurava baršunastu teksturu, raskošne boje i optimalno stapanje s kožom.

ZABRANJENO VOĆE:

Ukrašena nizom višanja u metalik nijansi, grimizna kompaktna kutijica sadrži ogledalo i dvostrani kistić za precizno nanošenje jednim krajem i savršeno stapanje drugim. Bilo da se nalazite u uredu, čekate let ili se spremate za izlazak, Naked Cherry će začiniti vaš izgled zahvaljujući rasponu od cool neutralnih tonova, preko seksi svjetlucavih nijansi do impresivnog smokey looka.

Preporučena cijena palete Naked Cherry je 413,00 hrk dostupna je od 15. listopada u Müller parfumeriji!