Ljubav & veze

11 neugodnih stvari koje biste mogli doživjeti s novim partnerom!

Engineer 19. veljače 2018.

Svaki početak je lijep, ali i pomalo intrigantan budući da ne poznajemo tako dobro drugu osobu i ne znamo što voli u seksualnom smislu.

Donosimo 11 situacija s kojma biste se mogli susresti kada je riječ o seksu s novim partnerom:

1. Kada želiš napraviti prvi potez, ali on je upravo usred priče o svom životu. Vrijeme između razgovora i konačne akcije može potrajati dovijeka.

2. Kada se počnete ljubiti, ali on doslovno cijeli jezik strpa u vaša usta. Frajeru, uspori malo. Ovo nije natjecanje da vidimo koliko mi duboko niz grlo možeš gurnuti jezik.

3. Kada se spusti dolje, ali zbilja to ne radi baš dobro. Želiš mu odmah reći da ne valja to što radi, ali si svjesna da bi to bilo nepristojno pa pričekaš još koji trenutak da ga bombardiraš istinom.

4. Kada te malo prečvrsto zagrli. Ok, naravno da ti se to sviđa, ali si svjesna da moraš i disati.

5. Kada se ti spustiš dolje i igraš se s njime, ali se doslovno počneš gušiti. Pa neće svijet propasti ako ga ne staviš cijelog u usta.

6. Kada potpuno gola ležiš na leđima i čekaš ga da se vrati s prezervativom. I da želiš o nečem razmišljati u tom trenutku, glava ti je kao propuh.

7. Kada kažeš da bi se jako htjela seksati, ali imaš menstruaciju. Malo je neugodno kad on već počinje skidati hlače i pritom naleti na tvoj tampon.

8. Kada želiš pričati prljavo, ali nisi sigurna je li i on u tom fazonu. Predlažemo da za početak krenete sitnim prljavštinama kako biste ga testirali.

9. Kada je tako dobar dolje da ti se noge počnu nekontrolirano tresti. Samo pazi da ga ne udariš.

10. Kada je prošlo neko vrijeme otkako si konzumirala seks. Jednostavno mu objasniš da ide nježno i polako.

11. Kada se jedna osoba želi maziti poslije seksa, ali je ovaj drugi preumoran. Seks zaista zna umoriti čovjeka.

Ne brinite, s vremenom će sve postati jednostavnije, ili neće!