Ljepota

100-godišnjakinje dokazuju kako ljepota ne poznaje godine!

Viktoria Mikulić 28. ožujka 2018.

Ovaj emotivni video promijenio je našu percepciju o ljepoti!

U današnje vrijeme, sa svih strana bombardirani smo fotografijama modela koji svjesno ili nesvjesno utječu na naše razmišljanje i odluke koje donosimo, a tiču se našeg fizičkog izgleda.

Iako je općepoznato da prava ljepota dolazi iznutra i da nema tog make upa ili kreme koji će pomoći nekoj osobi da zrači, ipak se većina nas okreće raznoraznim beauty pomagalima misleći da će nas to učiniti ljepšima, a ne znamo koliko griješimo.

Kako bismo promijenili percepciju mnogih žena o pojmu ljepote, bacili smo se u potragu i naišli na presladak video u kojem 3 stogodišnjakinje otkrivaju kako se osjećati lijepo. Poslušajte njihove poučne savjete:

Video by: Allure

Ove preslatke starice pune su života, a njihove beauty trikove želimo čim prije isprobati:

  • 3-4 puta dnevno lice treba umiti u toploj – mlakoj vodi i zatim natapkati dječje ulje na područje lica, ali obavezno pokretima prema gore
  • koristiti olovku za obrve kako bi ih upotpunili
  • ruž je odlična alternativa umjesto rumenila za istaknuti obraze – lagano podvučenu crtu rukama nježno rasprostraniti po licu

Zapamtite, jedino lice koje imate je upravo ovo vaše i sviđalo se to vama ili ne, zaista je jedinstveno i nemojte ga nikada pokušavati mijenjati.