FOTO by Stradivarius

Moda

10 eye-catching ruksaka iz Stradivariusa po cijeni od 119,90 do 149,90 kuna!

Viktoria Šafranić 17. travnja 2020.

Najdraži su nam žuti i zeleni modeli...

Modni dodaci postali su nezaobilazan dio svakog looka. Bez obzira idemo li u šetnju, na trening, poslovni sastanak, na spoj ili prisustvujemo važnoj svečanosti, biramo accessories ovisno o prilici.

Nekada se odlučujemo za naušnice ili narukvicu, drugi put nam je pak zgodnije outfit iskombinirati uz traku za kosu ili sunčane naočale, no u najviše slučajeva odlučujemo se za torbice.

Taj stylish detalj must-have je kamo god pošli, ne samo da u njega stavimo sve one sitnice koje uvijek volimo imati uz sebe, već se uz prisutnost torbice osjećamo bolje, posebnije.

Ta malena stvar toliko može utjecati na naš dan i naše raspoloženje, a ponekad i na ljude s kojima se susrećemo, prijatelje ili sasvim obične prolaznike.

Brendovi iz godine u godinu sve više pozornosti pridaju silnim detaljima i uzorcima koji se pojavljuju na torbicama, a koji se uvijek u skladu s najnovijim trendovima. Ne znamo koji oblik je vaš omiljen, jesu li to vrećasti modeli, clutch ili pismo torbice, kovčezi ili okrugle torbe, no ima jedna kojoj malo tko može odoljeti, a naziva se ruksak.

Ruksak je nekoć služio za sportske aktivnosti, a danas je rado viđen uz modno osviještene kombinacije. Od mini do maxi modela, svaka fashionistica čuva barem jedan u svom ormaru.

Na službenoj stranici Stradivariusa pronašli smo 10 ruksaka čije su nas boje oduševile. Žuti i zeleni primjerci savršeni su za nadolazeću sezonu koja će prštati razigranom paletom boja, dok će klasici poput bijelog i crnog pristajati u bilo koje vrijeme.

Nude i smeđi ruksak stvoreni su da na svakom koraku unesu dozu elegancije, svojim oblikom i stylish dizajnom.

Zavirite u galeriju u kojoj donosimo 10 ruksaka po cijeni od 119,90 kuna: