FOTO by Tom Tailor

Moda

Šarmantan spoj omiljene bijele i neodoljivog cvjetnog printa

Daria Lovrić 13. travnja 2022.

Tom Tailor tenisice neizostavan su dodatak svakom proljetnom outfitu

Kad bismo morali izabrati samo jedne tenisice u kojima ćemo provesti proljeće i ljeto, bez razmišljanja bismo rekli da je riječ o paru bijelih tenisica.

Bijele tenisice se u današnje vrijeme nose uz sve odjevne kombinacije, počevši od casual outfita pa sve do svečanih prigoda. Na društvenim mrežama sve češće vidimo fashionistice kako svoje omiljene modele tenisica spajaju s odijelima u raznim bojama te laganim midi haljinama.

Ako pratite modnu scenu i ponudu high street dućana, vjerujemo da ste pronašli za mnoštvo modela koji su vas oduševili. Kako bismo vam još više otežali situaciju pronašli smo preslatke bijele tenisice brenda Tom Tailor odjevene u proljetno ruho.

Tenisice su napravljene od umjetne kože s cvjetnim printom u rozoj i zelenoj boji. Posebno ih podižu detalji u zlatnoj boji poput Tom Tailor natpisa, držača za vezice i detalja na jeziku.

Kako bi zaokružio cijelu priču i upotpunio dizajn, potplat je malo povišen, a unutrašnjost je nježno roze boje s ugrađenim uloškom od memorijske pjene koji vam pruža maksimalnu udobnost.

Savršene su za prijelazno razdoblje kada ih možete nositi uz traper jaknicu , ali i za ljetno jer ih je vrlo lako spajati uz proljetne haljine cvjetnog uzorka. S obzirom da su od umjetne kože u njima slobodno dočekajte jesen i kiše.

Ove neodoljive tenisice uklapaju u svaku vašu modnu ideju i za njih vrijedi izdvojiti 299 kuna. Ako su i vas očarale, možete ih „škicnutiovdje.