FOTO by adidas.com/us

Moda

Ležerna elegancija asimetrične adidas haljine na jedno rame!

Viktoria Mikulić 25. ožujka 2022.

Vikend španciranje može početi uz sivu krasoticu s potpisom adidasa...

U moru brendova, često ne znamo za koji se odlučiti kada smo u potrazi za novom odjećom, obućom ili accessoriesom. Ipak, jednom se uvijek rado vraćamo – adidasu.

Ovaj sportski, a istodobno modni brend ima sve što bi jednu suvremenu ženu moglo zanimati, od casual odjeće za svaki dan do jedinstvenih komada koji će se uklopiti u neke posebnije prigode.

Ipak, najdraži su nam u pogledu sportske odjeće i obuće. Njihove tenisice nemaju konkurenciju, posebice Superstar model koji plijeni pažnju gdje god se pojavi.

Mi smo upravo pronašli jednu haljinu koja će se savršeno uklopiti uz kultni par adidas tenisica.

Ona dolazi u sivoj boji i asimetričnog je kroja, dužine je do ispod koljena, a ima i dva izreza: na struku i desnoj nozi.

Dizajn na jedno rame odmah dodaje svježu dimenziju haljini, dok je tkanina ugodna na dodir. Neobična u svakom pogledu, rezervirana je za sve one koji se ne boje istaknuti u masi. S obzirom na dva izreza, mi je najviše zamišljamo u neformalnim druženjima. Model na službenoj stranici nosi je uz bijeli T-shirt, crne adidas tenisice i visoke čarape. Izgleda totalno cool, zar ne?

Adidas je ovaj novitet nazvao svakodnevnom odjećom sljedeće razine — bez obzira kako se odlučite definirati. Više detalja o sivoj adidas haljini možete pronaći na LINKU!