FOTO by Alohas

Moda

Početak ožujka kao uvertira u raskošnu sezonu strappy sandala!

Viktoria Mikulić 03. ožujka 2022.

Najproljetnija kolekcija cipela dosad!

Salonke, strappy sandale, stiletto potpetice, sandale na blok petu, danas na tržištu možemo pronaći bezbroj različitih cipela i apsolutno svake imaju svoje poklonike.

Netko će prigrliti niske, a netko visoke modele, nekome će zapeti za oko obuća na temelju kvalitete, netko će prvo ugledati dizajn i boju, a nekoga će privući cijena. O ukusima se ne raspravlja, no što kada bismo vam rekli da smo pronašli cipele za svačiji ukus.

650,00 kuna

Mi smo na Instagramu ugledali jednu web trgovinu koja zaslužuje da joj posvetimo članak.

Pod nazivom Alohas ovaj poznati brend potječe s Havaja, svima dobro znane države i otočja u Tihom oceanu. Uz odjeću i accessories, u ponudi imaju sve modele obuće koje bi jednu ženu mogle zanimati. Svaka pripadnica nježnijeg spola pronaći će barem jedan model za sebe jer raskošna ponuda artikala i nijansi mami na kupnju. Ove koje smo izdvojili nadahnute su beskrajnim ljetom…

Upravo su lansirali novu proljetnu kolekciju, a nama su posebno za oko zapele neodoljive strappy sandale u vibrantnim bojama s nekonvencionalnim potpeticama.

Ako ste pak više ljubiteljica već godinama popularnih modela na blok petu u kojima ćete se osjećati sigurno na svakom koraku, u ponudi je mnoštvo primjeraka s remenčićima do gležnja.

Ove sandale vidimo uz sve šarmantne proljetne kombinacije kao što su cvjetne ili haljine točkastog uzorka, lepršave prozračne suknje, stylish hlače i vestu u pastelnim bojama, skinny traperice i bijelu košulju ili T-shirt, kao i uz balonere i kožne jakne.

Odjenut ćemo ih za prvu kavu ili gin tonic s prijateljicama na osunčanoj terasi, za spoj s jačom polovicom u neki fancy restoran, ili za neku svečaniju prigodu koja nas očekuje ovog proljeća. Ove cipele uklopit će se u vaš dnevni i večernji look, a također i uz business dress code.

Koje god odabrali, osmjeh na vašem licu ovog proljeća neće izostati jer jedan pogled na ove cipele u trenu popravlja raspoloženja, kako vama tako i svim onim prolaznicima koji će vam zasigurno udijeliti pokoji kompliment.