FOTO by H&M

Moda

H&M traperice – izdvajamo 15 proljetnih favorita!

Viktoria Mikulić 09. veljače 2022.

Koliko pari traperica trenutno posjedujete? Nedovoljno!

Kada bismo morali odabrati jedan odjevni predmet kojeg se nikada ne bismo odrekli, većina nas odlučila bi se za dobre, stare traperice. Udobne, a istovremeno trendi, traperice su neizostavan dio naše garderobe.

I dok se nekoć jeans smatramo casual odjećom koja se nosila samo u slobodno vrijeme, danas su traperice profinjen komad odjeće rezerviran i za poslovni look, kao i svečanije odijevanje.

Ono što se mijenja je njihov kroj, a unazad nekoliko godina možemo vidjeti kako se moda ponavlja. Ono što su nosile naše mame sada je ponovno in, samo što isto stiliziramo na potpuno drugačiji način.

Fashionistice su od traperica napravile spektakl, noseći ih uz visoke potpetice, elegantne bluze, blejzere, svakodnevno nam daju inspiraciju za stylish look.

Trapezice, skiny jeans, mom fit modeli, traperice ravnih nogavica, svijetli ili tamni traper, poderane ili s detaljima poput zakovica, cirkona i apliciranim motivima, traperice definitivno nemaju konkurenciju.

H&M u svaku svoju kolekciju uvrsti nekoliko šarmantnih primjeraka, a mi smo izdvojili one klasičnije koje ćete moći kombinirati uz mnoštvo druge odjeće. Budući da nam je pomalo dosadio tamni traper više smo se fokusirali na svjetlije verzije.

Zavirite u našu galeriju gdje vas očekuje 15 modela traperica koje bi vas mogle inspirirati za prvi proljetni look:

Više detalja o novim H&M trapericama potražite na LINKU!