FOTO by Oysho

Obuća

Uz najslađe papuče i čizmice iz Oysha zimi kažemo zbogom!

Viktoria Mikulić 10. prosinca 2021.

Crvene, plave, krem, sive, krznene, s motivima Božića….

Nije da ne volimo zimu, ali nam se ne sviđa sve što nosi sa sobom. Naravno da se radujemo blagdanima i da smo u posljednjem mjesecu u godini izrazito sretni, ali ove konstantne promjene u temperaturama, popraćene kišom, maglom i bljuzgom, nisu nam pretjerano drage…

Sve što želimo je zavući se u svoju oazu mira i ostati tamo do proljeća. Ne mislimo pritom da biste trebali prespavati zimski san jer ima toliko drugih zanimljivih aktivnosti koje možete raditi u svoja četiri zida, s boljom polovicom ili dječicom.

Peći božićne kolačiće, ukrašavati prostorije i stubište božićnim ukrasima, igrati društvene igre, gledati božićne filmove i piti vrući čaj s cimetom ili mirisno kuhano vino.

To sve ne bi moglo proći bez cozy odjeće u kojoj ćete se osjećati ugodno na svakom koraku. Naš prijedlog su udobne i tople pidžame i ogrtači, kao i tople čarape i prigodne blagdanske papuče.

Talijanski brend Oysho upravo je lansirao nekolicinu obuće, među kojima nas je najviše oduševila kućna… Papuče s pahuljama u crvenoj i plavoj boji vrlo rado bismo voljeli ugledati ispod božićnog drvca. Jedne su napravljene kao klasične papuče, dok su plave u visokom izdanju nalik čizmicama, za one najzimogroznije osobe.

Uz papuče, tu je i obuća koju možete nositi izvan kuće. Ove fancy čizmice iz Oysha najviše zamišljamo negdje na snijegu, dok se grudate ili formirate savršenog snjegovića.

Sve modele možete pronaći na LINKU!