FOTO by Reserved

Moda

Reserved hot pink haljina i bundica u kojima ćete biti prava zvijezda

Mia Vodopija 07. prosinca 2021.

Nikad ne možemo pogriješiti s Reservedom...

I ptice na grani znaju da je ovaj mjesec doba svečanosti, zabava i okupljanja. Što ćemo obući, kako ćemo urediti našu frizuru, a tek šminku? Toliko je izbora i mi jednostavno ne znamo što bismo odabrale.

Hoćete li se odlučiti za fancy crni kombinezon sa šarenim cipelama s potpeticom ili će vaš izbor pasti na suknju i bluzu te visoke čizme do koljena?

Što god odabrali, znamo da da ćete morati pretraživati web trgovine naših omiljenih high street brendova, pa smo mi to odlučile učiniti umjesto vas i skratiti vam vrijeme.

Iako Mango, Zara, H&M, Stradivarius i Bershka uvijek imaju odlične komade u kojima ćemo izgledati lijepo i pritom se dobro zabaviti, nama je ružičasti dvojac iz Reserveda zapeo za oko.

Reserved je jedan od onih brendova u koji prvi ulazimo kada uđemo u veliki shopping centar, a sada definitivno imamo dva razloga.

Satenska slip haljina i kraća bunda pravi su odabiri u kojima ćete biti glavna zvijezda večeri. Uz suptilan i decentan zlatni ili srebrni nakit, malenu clutch torbicu neutralne boje te uz cipele na visoku potpeticu, dobar provod je zagarantiran.

Ova slip haljina bit će odlična tijekom cijele godine, a pogotovo i u toplijim mjesecima kada ju nećete morati spariti s bundicom.

Ružičasta satenska slip haljina košta 399,90 kuna i možete ju kupiti OVDJE.

Pink bundica od krzna može biti vaša po istoj cijeni od 399,90 kuna i možete ju naručiti putem LINKA.