FOTO by Flores bags

Moda

Flores – hrvatska proizvodnja torbica kao ultimativni hit!

Viktoria Mikulić 29. srpnja 2021.

Ljubav, kreativnost i maštovitost utkane su u ovaj ručni rad…

Sredina je ljeta…Mnogi su već odradili zasluženi godišnji odmor, a neki se tek spremaju dati petama vjetra i zaputiti na omiljenu destinaciju unutar Lijepe naše i u potpunosti se prepustiti Vitaminu SEA.

Bez obzira nalazite li se trenutno na užarenom gradskom asfaltu ili hodate bosi pješčanom plažom, nijedna fashionistica ne izlazi bez najpoželjnijeg modnog dodatka – torbice.

Ujutro prilikom odlaska na kavu ili u trgovinu najčešće nosimo predimenzionirane modele u koje će nam stati sve što smo naumili kupiti. Za plažu pak najviše biramo cekere u koje uvrštavamo esencijalne stvarčice poput ručnika, kreme za sunčanje i bočice vode, dok se za večernji izlazak odlučujemo za mini verzije poput clutch torbica.

Ipak, unutar svoje garderobe volimo smjestiti jednu koja će ispuniti sva naša očekivanja, koja će obuhvatiti sve navedeno, uz koju možemo ići gdje god poželimo, a koja nije dio high street ponude. Težimo onoj koja će potrajati godinama i bez obzira na trendove, ona ostaje bezvremenska.

Ako ste u potrazi za jednim takvim accessoriesom kojeg odlikuju stylish dizajn, funkcionalnost i pristupačne cijene, odgovor potražite u hrvatskoj modnoj trgovini Flores.

Riječ je o obiteljskoj firmi koja posluje već 30 godina u proizvodnji kožne galanterije, a koja je napokon dostupna online. Njihove vrijedne ručice neumorno rade kako bi lansirali specifične, najbolje i inovativne artikle za mlađu i stariju populaciju, kako za žene tako i za muškarce.

Ljubav prema prirodnoj koži i ručnom radu, uz njihovo dugogodišnje iskustvo potaknuli su ih da svoje proizvode učine dostupnijima i usreće ljubitelje modernih kožnih dodataka jedinstvenim modelima.

Mi ćemo vam predstaviti one namijenjene pripadnicama nježnijeg spola. Ženske torbice se mogu pronaći u raznim bojama kao što su klasična bež, crna, zelena, crvena, kao i u dvije pastelne nijanse koje su naši ljetni favoriti: Baby blue i puderasto roza.

Čim se vratimo s mora i uplovimo u jesenske dane, priuštit ćemo si bordo crvenu torbicu Sophie s nekonvencionalnom drvenom ručkom koja je must-have uz midi haljine, odijela, profinjene bluze i pencil suknje.

Unutar asortimana nalazi se nekoliko različitih modela, ovisno o vašem stilu odijevanja. Spoj kože i drveta nikada nije izgledao elegantnije.

Neovisno o tome jeste li poklonik casual looka, tražite li torbicu koja će se s lakoćom uklopiti uz business dress code ili je pred vama svečana prigoda na kojoj želite zablistati – Flores torbice bit će vaše modne suputnice gdje god se uputili.

Iako ne postoji fizička trgovina, svoje nove modne ljubimice svakako možete vidjeti i prije same kupnje. Dovoljno je najaviti se i moći ćete ih pogledati u prostorijama njihove proizvodnje, te ujedno upoznati proces njihove izrade. Svake subote za njihove su kupce otvorena vrata…

Oko nove torbice nijedna se žena ne bi trebala dugo dvoumiti. Ako su i vama ovi modeli domaće proizvodnje totalno eye-catching, naručiti ih možete putem njihove službene web trgovine. Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.