FOTO by Yamamay

Moda

Yamamay točkasti dvodijelni kupaći kostim tako dobro stoji ženama s oblinama!

Antonija Andabak 12. srpnja 2021.

Ovog se ljeta nose ženstveni modeli koji naglašavaju grudi i guzu!

Kupaći kostimi oduvijek su bili malo ljetno veselje svim ženama, osobito onima s besprijekornom linijom. Doslovno mogu birati od uzoraka i modela, a jednako im dobro stoje i dvodijelni i jednodijelni kupaći kostimi, jedina razlika jest cijena i koliko su spremne duboko posegnuti u džep kako bi izgledale atraktivno na plaži.

Ipak, koliko god dosadašnji trendovi nametali vitkost kao jedini poželjan izgled koji se priznaje na plaži, ove su godine mnogi high street i high end brendovi angažirali žene s oblinama u svrhu promoviranja najnovijih modela kupaćih kostima kojima će naglasiti oblu guzu i krupnije grudi. Tu smo naišli na jedan fenomenalan primjerak s Yamamay potpisom koji će istaknuti ono najljepše na vama.

Modna blogerica i model Beatrice Bettoni pokazala je kako nosi Yamamay dvodijelni kupaći kostim polka dot uzorka s gaćicama visokog struka i grudnjakom s čvrstim košaricama. U njemu ona izgleda izuzetno ženstveno i seksi.

Visoki struk sakrit će trbuščić i istaknuti najuži dio struka, , dok kod gornjeg dijela možete birati između čvrstog grudnjaka sa žicom ako imate krupnije grudi i treba vam potpora, ili grudnjaka koji se veže na ramenima i pogodniji je za žene s manjim grudima.

Ovo nije jedini model za žene s kojom kilicom više, web shop Yamamay prednjači fotografijama plus size modela koji divno prezentiraju najnovije kolekcije ovog talijanskog brenda koji dvadeset godina na tržištu nudi kvalitetna rješenja finog donjeg rublja, pidžama, spavaćica, kupaćih kostima i ljetnog accessoriesea.

Ukoliko vas je jednako kao i nas očarao dvodijelni kupaći kostim s polka dot uzorkom, donji dio možete naručiti OVDJE, a gornji na ovom linku.