Moda

H&M slamnate torbe za plažu moramo imati i ove ljetne sezone!

Viktoria Mikulić 03. svibnja 2021.

U svojim puderastim tonovima uklopit će se uz svaki kupaći kostim…

Torbe zauzimaju posebno mjesto u životu svake žene i koliko god muškarci pokušavali shvatiti tu ljubav, neće je moći razumjeti, kao ni mi njihovu opsesiju prema nogometu.

Povezanost koju jedna pripadnica nježnijeg spola ima sa svojim torbicom mogla bi se nazvati neraskidivom, baš zbog neprocjenjivih trenutaka koje proživimo dok istu nosimo na ramenu ili u ruci.

Unutar tih modnih dodataka čuvamo sve one esencijalne stvarčice koje u svakom trenutku želimo imati uz sebe, poput ključeva, mobitela, ogledala…

Iako sigurno imate za svaku sezonu barem dva primjerka i doslovno više ne možete zatvoriti ladicu u kojoj se nalaze, poznati brendovi tolikom brzinom izbacuju novitete da smo spremni osloboditi još pokoje mjesto u našoj garderobi, samo kako bi postale vlasnicama jedne više.

Za ljetnu sezonu, nema ništa ljepšeg od slamnatih torbica, takozvanih cekera koje svojim nježnim nijansama upotpunjuju naše dnevne outfite, kao i kupaće kostime jer na plaži su itekako poželjne.

Najčešće se odlučujemo za prostrane modele u kojima, čim ih otvorimo, s lakoćom odmah pronađemo kremu ili ulje za sunčanje, slušalice, sunčane naočale, časopis i ostale rekvizite potrebne za morske avanture.

H&M ima čak 5 preslatkih modela koji se ističu detaljima poput resica i pompona, a tu su i klasični primjerci za sve koji vole jednostavnost.

Ove torbe napravljene od prirodnih materijala favoriti su za ljeto kada se želimo osjećati opušteno i težimo tome da nas ništa ne opterećuje. Pritom su i cjenovno pristupačne tako da ne trebate previše razmišljati o njihovoj kupnji. Svoj primjerak možete nabaviti putem LINKA.