Bizar

Stradivarius predstavio gumene klompe o kojima nemamo puno lijepih riječi!

Viktoria Mikulić 31. ožujka 2021.

Mi smo zaprepašteni, no vama se možda i svide...

Naša rubrika Bizar prima samo one šokantne novitete koji nas u trenutku šokiraju izgledom, a često i paprenom cijenom. Od Pradine dolčevite nalik rupičastom siru, Louis Vuitton pletene veste s 14 plišanih životinja do Moschino torbice u baguette izdanju, malo je reći da smo zaprepašteni tim kreacijama. No kao i sve, tako i ove stvarčice zasigurno imaju svoje sljedbenike, a to su posebice one osobe koje po svemu vole biti drugačije, isticati se iz mase i pritom nositi logotipove svjetskih brendova.

Tko voli, nek izvoli, no mi se ipak držimo standarda i biramo klasičnije stvari jer iako smatramo da moda treba biti kreativna i maštovita, a ne dosadna, ipak neke proizvode ne možemo ‘prožvakati’.

Kada su se Crocsice prvi put pojavile na tržištu, zaista smo mislili da se netko šali. Ipak, malo pomalo plasirale su se u modni svijet kao nezaobilazna ljetna obuća.

Mi svoj par nikada nismo nabavili, no prema mišljenju drugih, Crocsice su nešto najudobije što jedan par cipela može pružiti, a i veoma se brzo navuku, stoga nije iznenađujuće što na plaži vidite čopor ljudi u njima, posebice obitelji s malom djecom.

Ovog puta, naišli smo na vjernu kopiju koja izgleda gotovo identično poput pravih, a riječ je o modelu iz Stradivariusa koji dolazi u nekoliko boja.

Ljubičaste, bež ili zelene gumene klompe, na vama je da odlučite za koju ste boju više raspoloženi. Ako nas pitate, čak su nam lila i nude primjerci slatki i na prvi pogled djeluju primamljivo uz ove cvjetne elegantne marame, no ipak ne možemo zamisliti odjeću uz koju bismo ih kombinirali i gdje bismo ih uopće nosili.

Ako ste vi suprotnog mišljenja, dobro je znati da im je cijena pristupačna i iznosi 119,90 kuna. Naručiti ih možete putem LINKA.