Moda

Inspiraciju za proljetni outfit pronašli smo u Stradivarius bijeloj košulji!

Viktoria Mikulić 04. veljače 2021.

Opuštena, a istodobno sinonim za eleganciju...

Koliko često ste se uvukli u košulju svoje jače polovice, koja vam je poslužila kao najudobnija spavaćica? I dok smo u vanjskom svijetu uvijek sređene, većina žena u svoja četiri zida obožava nositi oversized odjeću, u kojoj se osjeća najopuštenije na svijetu.

Unutar nove Stradivarius kolekcije pojavila se jedna košulja bijele boje, koju ćete htjeti imati na sebi kamo god se uputile, a od nje se nećete odvajati ni tijekom izležavanja u vlastitom domu.

Jednostavan, a istodobno upečatljiv, ovaj snježno bijeli primjerak savršeno će izgledati uz bilo koji model traperica, kao i najnoviji jeans koji smo jučer predstavili.

S prednje strane kraća, a sa stražnje duža, ova je košulja nalik boyfriend kroju. Bila bi potpuno klasična da svoje prste nije umiješao najpoznatiji Mickey Mouse, koji je ovaj novitet upotpunio na više mjesta.

Njegova preslatka glavica nalazi se sprijeda, Mickey Mouse potpis na desnom rukavu, a na leđima dolazi u nezaobilaznom kompletnom izdanju.

Ovo su već dovoljni razlozi da je odmah nabavite, a ono što nam se također jako sviđa je dio gdje se nalaze gumbići, a koji je potpuno skriven. Njezina cijena je 199,90 kuna i ako ste zaljubljenica u bijele košulje i u vama čuči jedno veliko dijete, onda ćete sigurno pronaći mnoštvo situacija gdje biste je mogli pokazati.

U njoj ćete primiti nesumnjivo puno komplimenata jer već na prvi pogled mami osmijeh na lice. Naručiti je možete putem LINKA.