Moda

Tommy Hilfiger inicijali preplavili novi accessories!

Viktoria Mikulić 01. veljače 2021.

Crvena, plava i bijela asociraju nas na ljetne dane...

Torbice su jedna od najvećih slabosti svake žene. Muškarci tu ljubav ne mogu razumjeti, baš kao ni mi njihovu zaluđenost nogometom. No dok se svatko drži svoje strane, jedni drugima ne možemo zamjeriti.

Danas se na tržištu možemo pronaći pregršt modnih dodataka, pa i onih svjetskih robnih marki, zbog kojih sm se nekoć otputili u inozemstvo.

Srećom, sada su sve te torbice dostupne i kod nas, a najveći problem je pitanje koju odabrati. Ponuda je uistinu raznolika i svatko se odlučuje za iste prema određenim kriterijima.

Ako ste jedni od onih koji najviše cijene kvalitetu izrade i spremni su potrošiti nešto veću svotu novaca, samo kako bi uz sebe imali vrijedan accessories, onda je naša preporuka Tommy Hilfiger.

Brend koji nas već godinama časti zanimljivim kolekcijama, upravo je lansirao predivne torbice u prepoznatljivom stilu.

Nedavno smo predstavili malenu torbicu klasičnog izgleda u jednostavnoj bijeloj boji, a sada su nas osvojili ruksak i torbica koje preplavljuju inicijali Tommy Hilfigera, a koje krase njihove standardne boje poput plave, crvene i bijele. Remen i naramenice također dolaze s prugama u tri nijanse.

Ove ljepotice pomalo nas vraćaju u ljetne dane i asociraju na morske radosti, ili još bolje rečeno, približavaju nas najposebnijem godišnjem dobu. Ruksak je zaista prostran za sve vaše dnevne avanture, a torbica također ima dovoljno pretinaca za one esencijalne stvari.

Do ljeta ćemo se još morati strpjeti, no već ih ovog proljeća možemo nositi uz divne bluze, traperice, blejzere, kao i uz nekoliko vrsti obuće.

Svoje primjerke chic TH torbica možete naručiti OVDJE.