FOTO by Stradivarius

Moda

10 novih Stradivarius torbica koje strpljivo čekaju na prvi sunčani izlazak!

Viktoria Mikulić 25. siječnja 2021.

Od 79,90 do 119,90 kuna...

Pred nama je najromantičniji mjesec u godini, a posebnim ga čini jedan dan – Valentinovo. Bez obzira jeste li u vezi ili samci, ponekad je potrebno nagraditi samog sebe, zar ne? Nema smisla čekati sredinu veljače jer torbice koje smo pronašli na policama Stradivariusa, dostojne su vaše kupnje već ovog tjedna.

Ako je i vama siječanj bio izuzetno depresivan, sigurni smo da će vam ovi modni dodaci razvedriti idući mjesec. Iako će manje više sve biti po starom, nova torbica već je sasvim dovoljna promjena koja će unijeti dašak pozitive u našu svakodnevicu.

Poznati high street brend donosi 10 noviteta po super cijenama, od 79,90 do 119,90 kuna. Unutar asortimana mogu se pronaći klasične bijele i crne torbice, kao i one u pastelnim bojama koje prizivaju proljeće.

Posebno su nas osvojile bucket i baguette torbe koje su u trendu već neko vrijeme, a čini nam se da će tako ostati i iduće sezone.

Modeli koji će odagnati siječanjsko sivilo i unijeti pozitivu u veljaču dolaze u nježnoj lila boji, a savršeno će pristajati uz svijetle traperice i bijele tenisice.

Naravno, mi smo vječni optimisti pa se nadamo da će nam idućeg mjeseca što više dana biti popraćeno sunčevim zrakama. Prošla nam je godina donijela dovoljno zime pa je vrijeme da u ovoj okusimo što više vedrine.

Ako ipak smatrate da bi vam netko drugi trebao pokloniti ovu torbicu i voljni ste pričekati, šapnite dragoj osobi na vrijeme vašu želju kako bi na onaj emotivan dan bila u vašim rukama.

Za detaljnije informacije o novoj Stradivarius kolekciji, posjetite njihovu službenu stranicu.